Ahoj ludia zaujimalo by ma aké výhody a nevýhody popripade rozdiely vidite na študiu na bilingvalnom a obyčajnom gympli
Čo by ste robili ak by ste spravili skušky na obidva ..... alebo aj vaše nazori na ne .... diiik
na bilingválku máš viac hodín jazyka (nechcela som napísať, že sa ho lepšie naučíš lebo to je podľa mňa na jedincovi a nie na tom či máš o pár hodín viac alebo menej) a keby som si mala vybrať idem asi na bilingválne
@limetka96 Ďakujem
PRrijali ma na anglické ale ešte sa da stale povedať že tam necem ísť ...urobim si deviatku a z nej ptm pojdem na obyčajné ale aj tak diik ^^ za nazor
@akeasha podľa mňa robíš hlúposť, z bilingválneho máš väčšie šance dostať sa aj do zahraničia a študovať tam, zlepšovať si jazyk a podobne ...ale tak to je len môj názor a rozhodnutie ti neberiem
@limetka96
Nevraviim že si tu deviatku urobím su to len take dve alternativy...ale je v tomhačik velmi hcem na bilingvalne no to by som každy deň cestovala 3-4 hodiny
aj ja som isla na intrak ked som bola v takom veku a niektory dokoncali mali len 13 ked isli na intrak takze oco podla mna robi blbost rodicia sa tiez strachovali ale tak nec to skusis aspon a ked ta to nebude bavit alebo keby boli nejake problemy vzdy sa mozes vratit
Tak poviem ti takto... ja chodím na bilingvalny gympel a je to strašne ťažké. ..nechcem tá strašiť ale je to vážne moc a nie je pravda že je zamerané na jazyky. ..keď som si porovnala matiku na normalnom a našom (bilingvalnom) gympli. ..naša je nenormálne ťažšia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
PRrijali ma na anglické ale ešte sa da stale povedať že tam necem ísť ...urobim si deviatku a z nej ptm pojdem na obyčajné ale aj tak diik ^^ za nazor
Nevraviim že si tu deviatku urobím su to len take dve alternativy...ale je v tomhačik velmi hcem na bilingvalne no to by som každy deň cestovala 3-4 hodiny
@nickyjaxson