@nicolletz
Preklikal som Tvoje fotky - nechodila tam aj Tvoja ségra? Ja som tam končil už pred štyrmi rokmi, Teba si síce nepamätám, ale ona sa mi zdá známa
@4 napr. na takej psychológii na Filozofickej fakulte na Komenského nemáš prijímačky z biológie len psychológiu + všeobecný prehľad, aj ked znalosť biológie ti určite potom uľahčí štúdium.. @aktava teda tam ide aj o to, čo máš v hlave a nie či sa len dokážeš nabifliť.. napr. aj moja kamoška už pred 2 rokmi skončila strednú, 2 roky sa pripravuje na tie prijímačky, stále pridávala na fb fotky s milión 500 knihami ako sa učí, aj nejaký kurz si spravila dokonca na Karlovke, proste som si pri nej povedala, že nemám ja šancu a hľa, tento rok ju opäť nezobrali, lebo mala nízky počet bodov na všeobecnom prehľade.. v tomto stredná fakt nehrá žiadnu rolu, mne sa tam neotvoril ani seminár zo psychológie kvôli nízkemu počtu a úprimne tá psychológia na strednej stojí za veľké h.... ak máš o to potom seriózny záujem, tak ja by som odporučila aj prípravné kurzy, čo má fakulta, síce to bolo trochu náročné popri maturitách ešte každý víkend cestovať 5 hodín do BA, neviem ako ďaleko to máš ty, ale dalo sa to zvládnuť a práve z tých kurzov som si toho veľa zapamätala + na stránke je vždy uvedená povinná literatúra na prijímačky.. a k tomu, že bilingválne gymnázium, hm mne osobne dalo oveľa viac ako obyčajné gymnázium mojim známym, keď som to porovnala so štúdiom, je aj náročnejšie, ale aspoň sa aj naučíš dobre jazyk, dokonca pri prijímaní na niektoré vš máš + body za bilingválne gymnázium
@nicolletz môžem sa opýtať ako je to s maturou v tvojom prípade maturovala si z AJ forma C1,SJ, a potom si vyberala 2 predmety po sj+ jeden predmet anglicky či ako ?
@simka1311 no neviem neviem či nieje rozdiel učiť sa geografiu,dejepis a biolu po SJ kde ti to nedáva zmysel a nie to po ANG
@simuulka112 no zo sjl po slovensky ofc angličtinu mame v maturite písanu na úrovni b2, ale ústne sme mali na úrovni c1 (súčasťou bola okrem konverzácie aj história USA a GB, ich literatúra a geografia) a to mame v dodatočnom liste k maturitnemu vysvedčeniu napísané.. A potom este dva predmety podla tvojho výberu, kde boli niektoré otázky po slovensky, niektoré po anglicky, bolo to tak zhruba na polovicu rozdelené ja som mala aj na noske to šťastie, ze som si vytiahla jedine zadanie so všetkými otázkami po anglicky a filozofovat po anj bola celkom haluz
@nicolletz aha, že tak vďaka som prváčka tak ma zaujímalo ako to chodí ja by som chcela maturovať z matiky a informy ale tak zvidím ešte ako sa rozhodnem mám 5 rokov... môžem sa opýtať teraz šuduješ na Vš ? ):
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@nicolletz
Preklikal som Tvoje fotky - nechodila tam aj Tvoja ségra? Ja som tam končil už pred štyrmi rokmi, Teba si síce nepamätám, ale ona sa mi zdá známa
@simka1311 no neviem neviem či nieje rozdiel učiť sa geografiu,dejepis a biolu po SJ kde ti to nedáva zmysel a nie to po ANG