Mám problém!!! Chcem ísť na bilingválne gymnázium, len neviem, či si mám vybrať Čadcu alebo Sučany!!!! Pričom obe mestá sú od PB vzdialené približne rovnako... Nemohli by ste mi tu niečo o tých školách napísať, aby som sa dozvedela, ktorá je lepšia??? Ak
..noo,moj kamarat chodi,do CA na gymo,ale na normalne..tak,ja nvm..nejak,to tam nepoznam..ale,maju to tam,na dobrej urovni,cele to gymo,co viem...tak,je to na tebe..ja,by sla do CA..
No ja neviem, však uvidím, keď budem robiť prijímačky a potom sa rozhodnem Hlavné je, aby ma vzali vôbec No a do Žiliny by som nešla, lebo to je súkromné a to je podľa mňa len o peniazoch... O ničom inom....
ber Sučany... keby som nebola taký blázon do franiny, tak sa neseriem s bilingválnym v ZA, ale som v Sučanoch, je to asi najlepší bilingválny gympel na Slovensku. tak som si to kompenzovala tak, že som tam nahuckala sesternicu úžasný kolektív, skvelí ľudia, perfektný prístup, kvalitná výuka. nie je čo dodať.
Určite Sučany... je tam strašne ťažké sa tam dostať tak makaj. Mňa dokonca aj prijali, ale keďže boli nejaké problémy musela som ostať doma v meste kde bývam a tak som na normálnom gymku... ale keby som mohla idem tam. Čadcu nepoznám, ale tak Sučany majú fakt meno.
@missythirteen Sucany ze vraj upadaju..aj ked sa tam chystam aj ja, bolo to pred niekolkymi rokmi o niecom inom..ovela lepsie stretneme sa na prijimackach
Ahojtéééé chcelaa by som sa vás spýtat že aký je tne gympel v sučanoch vidiíím že tu píšete samé chvály nan aj ked nie na intrák .....ale chcem sa opytáát že či su fakt take zakerné podmienky na prijatie do školy ake som sa dozvedela ......
moja segra chodí do Cadce na to bylingválne ale ona na tu skolu doslovne nadáva. Zevraj zo začiatku super super a v 3 ročniku zmenila názor.....
a nad sučanami rozmýšlam aj ja, lebo je to najlepšie bylingválne na slovensku. Síce je ten intrák dalej ,ale ked je najlespšie v tých sučanach radšej by som šla ta .. nwn ako sa rozhodneš, ale je to na tebe....
Chystám sa tiež do Sučian Intrák ma netrápi, keďže bývam asi 10-minút pešo od toho Priekopského Ale ak chcete pokecať, kľudne napíšte Zaujíma ma ako sa pripravujú iný, čo vedia a tak.... a neviem či ste boli na ´pretestoch. Ja hej Takže keď tak aj s tým vám poradím Ak chcete napíšte, no
Bol som na prijimačkach na obidvoch gymkách, zobrali ma aj tam aj tam... V sučanoch som bol 60. a v čadci 1. ... takže hned možeme porovnať asi tú úroveň .. ale zas nemožem úplne porovnávať podla prijimačok ....Celkovo mám zo sučian veľmo dobrý pocit, má to tam takého "ducha" .. žije to tam .. zato v čadci, no coment...škola staršia, učitelia starší, takí "oprsknutí" sa mi zdajú, že tam chodia len preto, že musia. Neviem, ale ja by som 100% išiel, teda aj idem do sučian.. česť práci!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
tá škola žije... inde to nezažiješ
Chcel by som isť na bilingválne do Sučian ale neviem ako si to vybavím z internátom. Ľudia ktorí niečo viete prosím za každú odpoved.
Sučany: » gbas.edupage.org/...
Čadca: » www.gymcadca.sk/modx/...
a nad sučanami rozmýšlam aj ja, lebo je to najlepšie bylingválne na slovensku. Síce je ten intrák dalej ,ale ked je najlespšie v tých sučanach radšej by som šla ta .. nwn ako sa rozhodneš, ale je to na tebe....
aaa suhlasim s juju
Chystám sa tiež do Sučian Intrák ma netrápi, keďže bývam asi 10-minút pešo od toho Priekopského Ale ak chcete pokecať, kľudne napíšte Zaujíma ma ako sa pripravujú iný, čo vedia a tak.... a neviem či ste boli na ´pretestoch. Ja hej Takže keď tak aj s tým vám poradím Ak chcete napíšte, no