To anglické v KE rozhodne nie, inak nemám vyhranený názor.
A už vôbec nechápem tých, čo nevedia poriadne ani po slovensky a z osmičky idú na francúzsky/španielsky bilingválny gympel...jeden rok sa učia jazyk a nasledujúce štyri už majú v tom jazyku vyučovanie biológie atď.
chodim no.. je toho dost.. ale je dobry kolektiv a fajn ludia ... teda len nas rocnik..ostatok su nackovia,metrosexuali,kurvicky a neidentifikovateľne osoby..
@9 tak to mas s nami telocvik DD...1.F...no ja neviem jazyky nie su moja silna strasnka, ale nemam nic proti bilingvalnym triedam, len si myslim, ze tam clovek asi nema bohvieake uplatnenie, moze bud robit prekladatela, alebo ist do danej krajiny.....
@11 je to rozne,niektore gymple maju len triedy s rozsrenym vyucovanim daneho jazyka,ine maju aj nejake predmety v tom jazyku a ten nas bol aspon vtedy jediny,ktory isial priamo podla osnov ake maju v tom state,teda v nasom pripade v nemecku a na zaver sme mali slovensku maturu a aj nemecku,taku aku maju ostatni nemci,teda sme ukoncili skolu s 2ma maturitnymi vysveceniami + odborna prirodovedecka statnica
@13 v podstate mozes robit prekladatela, pripadne na niektorych skolach to uz mas potom uznane ako statnicu z toho jazyka, takze moezs ucit atd. to je rozne...
ja som sa hlasila na bilingvalne gymko a nastastie ma neprijali a teraz som si vybrala hotelovku ... bolingvalne gymka su tazke okrem hlavnych predmetov este aj jazyk ...
@snowboardin noo dlho som o tom rozmyslala, ale ideem nakoniec do Vrutok, aj tak ma oco nechce pustit do Martina, takze som nemala na vyber.......a ty????
@conco no ty toho ešte veeeeľa o mne nevieš Ale ak chceš, zaučím ťa a keď nezmaturujeme a dajú nás tam do toho blázinca, tak sa dáme na dráhu profesionálnych veštíc
@missythirteen noo ok, chcem aby si ma zaucilaa xDDD.....noo ked sa do toho "maturitneho rocnika" dostaneme xDDD....noo ja urcite ten blazinec navstivim aj skor xDDD
@conco ale no tak vieš, možno vyveštíme riaditeľovi nejakú dobrú budúcnosť a nechá nás aj zmaturovať Tak vieš, šikovným patrí svet však podľa mňa majú na tej psychiatrii pre nás už aj kazajky pripravené
@snowboardin no tak to je vo hvieezdaach ...... xDDD, vsak nas tu nie je az tak vela, co ideme do Sucian....takzee tu nemas nejaky velky vybeer.....aa vsetciii
@missythirteen no ok ty budees vestit, lebo ty mas viacej skusenosti a ja sa tak budeem tvarit, ok....??? xDD noo heej urcite maju.....to je tvoja dalsia vizia, ze???
@conco no okej, tak ja budem veštiť Ale neboj, však za tých 5 rokov sa aj ty zaučíš A budeme spolu veštiť učiteľom Ale samozrejme len šťastné veci Musíme myslieť ekonomicky No už sa tam fakt teším
@missythirteen no tak to dufam, ze sa zaucim xDDD.....no hej hej len dobree veci aa hlavne v prvom rocniku, nech si spravime nejake to dobree meno xDDD....hehe aj ja ssaa velmi tesim XDD
@snowboardin ty sa zaujímaš len o to, či máme pekných spolužiakov Ale neviem, ja som tam moc chalanov nevidela No a na byt neviem, to by mi nedovolili asi....
@conco no hej, ale ja plánujem byť prvý mesiac taká dobrá, aby si o mne učitelia mysleli, že som svätá a potom začnem byť taká aká som Ale vieš, treba si hneď spraviť dobré meno Aj keď u mňa to bude ťažké Asi hneď zistia, čo sme my dve zač a pošlú nás do trošku inej budovy
@snowboardin noo na zapise???....haluuz ....a ci pekny chlapci?,no ziadneho som si asi nevsimlaa, akoze z buducich prvakov myslim xDD.....noo a ja neviem asi az v tretom na byt ...az ked budem mat 18
@missythirteen noo heej, mne sa aj ta ina budova pozdava viac ....hej ehj dobree meno je dolezitee xDD alee neviem, ze ako to dopadneee xDD
@snowboardin a ty ideš kedy na tú Garden party? No neboj, oplatí sa ti tam ísť aj pre iné veci Napr. že tam budem jaaaaa XDXD.... Ale nie, toho sa radšej boj
@conco No však môžeme ísť niekedy na exkurziu k tej budove Vieš, musíme si pozrieť miesto, kde skočíme No ty si možno dobré meno urobíš, ale ja o sebe moc moc moc pochybujem
@snowboardin no heej oplati sa ti, ale nie asi kvoli buducim prvakom, alee ti starsi, to uz bereem xDDD....noo a ten byt, sa mi zda, ze väčšina ide az v tretom na byt , tak neviem ako to poriesis xDD
@missythirteen heej exkurzia by bola fajn xDD aalee bez cesty späť XDD aa ja neviem, ci si spravim dobree menoo, no uvidim, nepredbieham situaciu xDDDD
@snowboardin aa tak poznaam asi styroch buducich prvakooov, a tebaa, aleeee tebaa az tak dobre nepoznaaam xDDDDD.......hehee noo aa potoom jednuu druhacku aa jednuu prvaackuu a estee tretiackuuu...........aaa to asi all....xDDD
@conco no..ja tiez vsetkych nepoznam uplne celkom ale jeden piatak je moj bratranec a oni boli cela trieda u nas na chatovacke a ja som bola s nimi..a ppoznam tam zopar ludi aj riadne
Odporúčam Poprad- nemecké bilingválne gymnázium, kde učia iba Nemci nemecké predmety a nie ako v Sučanoch: Slováci,ktorí hovoria po anglicky...lebo maju malo native speakerov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
A už vôbec nechápem tých, čo nevedia poriadne ani po slovensky a z osmičky idú na francúzsky/španielsky bilingválny gympel...jeden rok sa učia jazyk a nasledujúce štyri už majú v tom jazyku vyučovanie biológie atď.
@snowboardin noo ja som tiez na tom podobneee
@missythirteen no ok ty budees vestit, lebo ty mas viacej skusenosti a ja sa tak budeem tvarit, ok....??? xDD noo heej urcite maju.....to je tvoja dalsia vizia, ze???
@conco no hej, ale ja plánujem byť prvý mesiac taká dobrá, aby si o mne učitelia mysleli, že som svätá a potom začnem byť taká aká som Ale vieš, treba si hneď spraviť dobré meno Aj keď u mňa to bude ťažké Asi hneď zistia, čo sme my dve zač a pošlú nás do trošku inej budovy
@missythirteen noo heej, mne sa aj ta ina budova pozdava viac ....hej ehj dobree meno je dolezitee xDD alee neviem, ze ako to dopadneee xDD
@conco No však môžeme ísť niekedy na exkurziu k tej budove Vieš, musíme si pozrieť miesto, kde skočíme No ty si možno dobré meno urobíš, ale ja o sebe moc moc moc pochybujem
@missythirteen heej exkurzia by bola fajn xDD aalee bez cesty späť XDD aa ja neviem, ci si spravim dobree menoo, no uvidim, nepredbieham situaciu xDDDD