Som relatívne normálne dedinské dievča a začína sa predo mnou otvárať problém výberu SŠ.... Oplatí sa mi podať prihlášku na bilingválne gymnázium do Bratislavy alebo radšej na klasický štátny gympel? Prosím , uvítam každú radu ....
@kattyblack čím potrebuješ poradiť? ja som chodila na bil. gymnázium a som celkom spokojná lebo ak ťa bavia jazyky a nemáš s tým problém, tak hurá na bil.g.
práve som skončil cirkevný gympl ale keď nechceš ísť na VŠ tak sa ti neoplatí ísť na gympl ale ak plánuješ VŠ tak jednoznačne gympl a ak vieš jazyky a bavia ťa tak jednoznačná voľba je bilingválny...
noo milujem nemcinu , zo vsetkych predmetov mam jednotky , zopar krat som sa umiestnila na olympiade v nemeckom jazyku , chcem ist na bilingvalny len mym obavy z prijimaciek a z toho ci by mi nestacil aj klasicky statny gympel , chcela som vediet ina nazory ako ucitelov..
@kattyblack jednoznačne ak ťa jazyky bavia skúsiť bilingválny a ďalšia prihláška na štátny a nemáš problém..a prímačky? ale to je také, dosť o náhode niekedy dakomu sadnú akurát tie príklady čo tam sú alebo zadania a inému nemusia ale skúsiť určite áno
Hm ja som tiež dedinský chalan, 7 rokov som bol na základke, kde 19 učiteľov nerozvíjali tvoju osobnosť a ambície, ale 3 učitelia ma primäli k tomu, aby som skúsil dať prihlášku na jedno z najťažších gymnázií na Slovensku - bilingvál a ešte k tomu na Metodovej moja bývala riaditeľka, že to nemôžem na 100. percent zvládnuť najprv ma neprijali pre endostatok miesta, dal som odvolanie a o týždeň prišiel list že som prijatý a tak si teraz spokojne žijem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
fak u ! prepare anes!