Prosím je to otázka hlavne pre tých , ktorí chodia na biligválne gymnázium.Neviem sa rozhodnúť medzi školami a kebyže idem na biligválne a potom na vysokú čo by som mohla na nej študovať a aké zamestnanie by som mohla v budúctnosti vykonávať kebyže chcem
Bilingválne gymnázium ti nič nevezme...práve naopak , len ti dá - znalosť v jazyku. Takže podla mňa jasná voľba .... len sa budeš dosť trápiť (asi ako každý) .. potom si zvykneš
ale je to dobrá škola, len aby si potom si netrieskala hlavu o stenu že "načo som sem kurva šla" keď to nebudeš zvládať. dosť záleží aj na tom, na akej úrovni vieš v angličtine komunikovať už teraz, pretože tam ti nikto nič do hlavy len tak nenaleje, a ak sa vieš teraz ledva predstaviť, budeš mať veľké problémy.
bilingval vobec nerozhoduje o tom co budes v buducnosti studovat. sama som z bilingvalu a nasa trieda sa rozutekala kade take od medzinarodnych vztahov, ekonomie, cez medicinu, chemiu, informatiku, prekladatelstvo architekturu... a tak dalej. proste, naozaj to ze vies jazyk samo o sebe nic neznamena. je tolen plus k niecomu inemu.
ale v kazdom pripade bilingval je super vec, okrem jazyka ma naucil sa ucit a premyslat.
ja chodim na talianske bilingvalne.. v druhom rocniku som si hovorila ze do kelu to na aku skolu som isla???? :o potom cely treti som zmizla do talianska a teraz sa uz nestazujem... potom by som chcela ist do tal studovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
cudzim jazykom hovori plynulo kopa ludi nikto sa z teba neposerie
ale je to dobrá škola, len aby si potom si netrieskala hlavu o stenu že "načo som sem kurva šla" keď to nebudeš zvládať. dosť záleží aj na tom, na akej úrovni vieš v angličtine komunikovať už teraz, pretože tam ti nikto nič do hlavy len tak nenaleje, a ak sa vieš teraz ledva predstaviť, budeš mať veľké problémy.
ale v kazdom pripade bilingval je super vec, okrem jazyka ma naucil sa ucit a premyslat.