Čaute. Chcem sa len opýtať či na gympel klasický alebo aj bilingválny prímu aj 3-károv. Na konci som mala 2 trojky a priemer inak do 1,7..no tento polrok budem mať priemer asi 1,9..tak ma zaujíma či mam šancu :/..najviac ma láka gympel v Sučanoch ako t
3-károv? preto píšem číslice radšej slovom ale mohli by ťa zobrať ja chodím na gympel a moja spolužiačka mala na vysvedčku z deviatky asi tri štvorky Len to sa ešte nerátal priemer...
berú aj u nás brali trojkárov a aj s horším priemerom ale je to aj o tom koľko deti sa na ten jazyk hlási ak málo tak beru samozrejme aj keď by to nemali ale tak chcú naplniť triedy. Ale Sučany??? taky priemer isto neberu kamaratka sa tam hlasila s čistymi jednotkami s olympiadami čiže body navyše a nezobrali ju, tam sa hlasi strašne vela deti beru len čisty priemer 1 ale nič nedaš za to keď vyskušaš aj keď Sučany su top ťažko sa tam dostať
@navratkrakena Človek sa len tak zázračne 'nenakopne', keď príde na strednú školu. Návyky na učenie zo základnej často pretrvávajú, a nemyslím si, že človek, ktorý sa nedokáže naučiť tých pár strán na ZŠ sa z ničoho nič bude vedieť naučiť stredoškolské učivo v cudzom jazyku. Buďme realisti. Samozrejme, existujú výnimky, ale to už musí dievča posúdiť samo, či pod ne spadá.
nevime čo si mám myslieť o človeku čo má trojky na základnej... ale stale plati, ze znamky nemusia naozaj odrazat intelekt.
som piatym rokom v Sucanoch a tie prijimacky su stavane tak, ze chcu zistut, ci si schopna spajat veci, davat si ich sdo suvislosti a analyticky mysliet. cize rady od pofidernych ludi typu "zacnes sa ucit" su dost zbytocne, pretoze na tie prijimacky sa nemas ako ucit, bud na to dispozicie mas alebo nie
kazdopadne skus, co mozes stratit
Keď máš priemer cca 1,9 to si dvojkárka. To sa ešte podla mňa dá dnes berú aj horších. Biligngvál podľa toho či ti idú jazyky ja som na bilingvál chodila a je to celkom v pohode.Na ZŠ som mala celkový priemer známok 1,1. Robia sa tam talentové skúšky.
Ak máš ale problém s nejakými predmetmi že mávaš často trojky na vysvečku alebo sa musíš veľa učiť tak to dobre zváž.n Ale nejaká sólová trojka to ešte nič neznamená.
ja som prvý krát prečítal to tvoje "3-károv" ako troch károv ale anyway, záleží na prijímačkách, nie až tak na známkach, ak nie si dutá, tak ťa zoberú bárskde už v dnešnej dobe, lebo detí je málo a škôl veľa ^_^
trojkárov? Hmmm... no neviem, je to hlavne podla toho na aky bilingvál chces ist kazdy ma inu uroven je to trochu blbá otázka... sprav prijimacky dobre a si tam ... sprav ich zle a nie si tam... na prijimackach sa rataju aj znaky, ale vacsina bodov je z testov... takze sprav dobre testy a si tam..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
som piatym rokom v Sucanoch a tie prijimacky su stavane tak, ze chcu zistut, ci si schopna spajat veci, davat si ich sdo suvislosti a analyticky mysliet. cize rady od pofidernych ludi typu "zacnes sa ucit" su dost zbytocne, pretoze na tie prijimacky sa nemas ako ucit, bud na to dispozicie mas alebo nie
kazdopadne skus, co mozes stratit
Ak máš ale problém s nejakými predmetmi že mávaš často trojky na vysvečku alebo sa musíš veľa učiť tak to dobre zváž.n Ale nejaká sólová trojka to ešte nič neznamená.