by som skor povedal, ze to nie je tak biogeneticka degeneracia ale skor socialno-pedagogicka degeneracia. decka na vsetko jebu, rodicia sa pri ich vychova im moc nevenuju.. proste hnoj. samozrejme telka a picoviny ako hotel kokotizmus to tiez urcite na vyvoj neprospieva ale povod by som hladal v rodine
hlúpnutiu ľudí nezabrániš...prichádza to samo,ľudskou pohodlnosťou...rovnako ako prišli kalkulačky,ľudia nemuseli vedieť dobre počítať,PCčka,internet,ktorý obsahuje vedomosti,ku ktorým sa môžeš dostať behom sekundy...menia princípy fungovania mozgu...napríklad ľudia si už nepamätajú,o čom bola daná informácia ale kde ju nájdu.
co tam po alkohole cigaretach drogach, to bolo aj bude, a neviem ci to ma nejaky vplyv na "inteligenciu" mladych
urcite nieco ako nowko hovori, kokotinami nas krmia jak je den dlhy, v telke, na nete, spolocnost upada, ludia nemaju vzory (a ked hej tak to su teda vzory neverim ze toto nema dopad na tuto spolocnost
Zakázať TV, internet a pod. "vymoženosti kt. účelom je v dnešnej dobe len oblbovať ľudí a deň čo deň im tlačiť do hlavy nezmyslené informácie ...
Tieto veci ako internet,tv, billboardy na každom rohu a pod. ľudí v podstate naučili byť hlúpymi ...Stačilo by toto odstrániť a časom by sa to zlepšovala všetko .. Ľudia by sa začali venovať viac užitočnejším veciam ako nejaké sedenia za kompom alebo pri TV s pivom v ruke (keďže tieto veci by neexistovali) ...
V podstate keby došlo k nejakej katastrofe a vypadla by elektrina na dlhú dobu /popr. natrvalo/ neviem či by sme ako ľudia vedeli žiť - bez elektriny, bez kúrenia (keby aj plyn bol odstavený), alebo bez TV a iných spotrebičov. Keby došlo na Zemi k niečomu takému tak asi len menšina populácie by prežila, keby ovšem ostatní nevedeli žiť v takýchto podmienkach.
ňach ako tak čítam tuna príspevky, som si tak predstavila že by ludia museli nosiť pásy cudnosti a ak v 18 roku života spíšu všeobecné skúšky inteligencie a prejdú tak dajú pás dole ak nie tak smola
krasne to napisal @eraser - alkohol a drogy neovplyvnuju svetonazor, neovplyvnuju povedomie a ani nesposobuju hromadnu demenciu, ako to krasnym sposobom dokazu media a internet...
@delpurr preco by nemalo? keby neexistoval alkohol a drogy, mozno by to malo vyrazne lepsi vplyv na ludstvo
neznasam alkohol a prejavy pripitych ludi a neviem, co s tym ma spolocne taky internet...
nechapem, preco maju mat media vacsi vplyv? kazdy by si mal v hlave utvorit vlastny pohlad a nie riadit sa nejakymi predsudkami alebo podla toho, co sa prezentuje ako 'in' v mediach
@momoglamorous prave naopak, to ty sa riadis predsudkami, ja sa riadim skusenostami, ja sa riadim svojim vlastnym nazorom, ktory je vybudovany na pozorovani a dokazoch.
Ano, jasne, clovek je pod vplyvom alkoholu castokrat primitivny a clovek, ktory sa stane na alkohole zavislym je este primitivnejsi...
ale alkohol nieje nieco, co formuje povedomie ludi, co formuje ich nazory a co urcuje ich priemerny inteligencny kvocient. Ucinky alkoholu sa daju aplikovat iba na jedinca, nie na skupinu ludi. Na nu sa uz avsak da krasne aplikovat posobenie medii, posobenie internetu a pod.
@momoglamorous@deutschprinzessin neurazte sa ale pisete picoviny.. a preco? prikald zo zivota.. kedze byvam na dedine a tu viac menej kazdy kazdeho pozna... a byvam vedla materskej skolky tak viem ze tie deti urcite nebru drogy nepiju nefajcia.... ale urcite viem ze ja v mojom veku by som si dospelaka do pice poslat nedovolil...takisto... ja vo skolke povedal som do riti uz to kazdy zaloval.. teraz je bezne ked odtial pocujem kurva kazdu chvilu.... a ked mi 14 dievca ktore vyfajci cely futbalovy tym ano cely,.. nadava do fetakov lebo si zahulim obcas tak asi ani v alkohole,cigach drogach asi problem nebude...... dufam ze ste pochopili
a inak suhlasim s tym zakazat telku a atd...... co si moze vziat za priklad nejake mlade dievca ked vidi lady gagu..... alebo chalan ked pocuje rytmusa lebo tam justina tiez picuska co tam nwm co stvara zo zenami potom slabo jebe
@barky problem moze byt aj vo vychove a ich vlastnej pshychike, ja som nikdy nechapala takych ludi, ani som tak nezila, tak neviem, z coho vyplyva ich chovanie presne
@momoglamorous Ale alkohol priamo nemôže za to, že je niekto sprosté hovado a ožiera sa aj napriek tomu... (iste, nie je to ani čistá dobrota, ale označiť to ako hlavný dôvod osprostievania ľudstva? come on... to vás učili v škole ?? ^^
Apropo, školy... tie si tiež môžu spokojne biť do hrude... je až smutné, že tak esenciálne inštitúcie TAK očividne potláčajú kreativitu, vlastné názory, podporujú stádovitosť a nikto s tým nič nerobí... ľudia, čo vymýšľali školské osnovy sa museli zaseknúť niekde v 18. storočí ^^
A čo sa týka médií - aký pohľad si už len vytvoríš z TV news, kde 95% sú vraždy, krádeže, škandály, prírodné katastrofy a stories o tom, ako kto koho odrbal...? (a to len preto, že takáto negatívna selekcia ti dá o XYZ % vyššiu sledovanosť... čo tam po celoplošnom psychologickom účinku, spoľahlivo deptajúcom populáciu)
A hneď po tom sa ponoriť do zlatého klinca večera, nikomuničnedávajúcich, ničnehovoriacich seriálov o ničom, či reality shows, ktoré neskórujú, kým účinkujúcich nevykreslia ako zvieratá v priamom prenose...? To už sa fakt radšej pôjdem ožrať.
A internet je ešte fayn, ak sa človek nenechá strhnúť chujovinami na sociálnych sieťach a vyhýba sa stránkam ako topky.sk ako čert krížu... čo je niekedy tiež boj s veternými mlynmi...
@momoglamorous ale povedy uprimne kto z nasej generacie takto zil? mozon si mala ty konkretne par vynimiek.. ale teraz su väcsina tych uplne mladych take hovada a take kurvy zw to az mozne nieje... a zeby na to az tak uplne srali rodicia? to je tiez jedna moznost ale zasa fkat poznam holku co ju tak pucuju rodicia ze by si neverila pritom je to taka defka ze do polhodiny by ju pojebal kazdy ..... takze ja za to fkat vinim brainwash tejto doby ktorý ide odvšadial
zmeniť školský systém. uplne. žiadna škola aka funguje dnes.
iná. interaktívna, podporujuca kreativitu , od nejakého 12. veku by bola škola takého typu, aby nevznikali šikany a rozdeľovali by sa deti podľa ich záujmov... k tomu vaicej individualisticky pristup .
eugenika by to mozno vyriesila, aj ked to je trochu nemoralne . inak hlupnutie pokracuje, vo filme Absurdistan to bolo vysvetlene, cim nizsia inteligencia, tim viac deti
obmedzit lahostajnost fotrovcov,nekupovat debilne hracky detom odmalicka uz,nedovolit im radio, ani klipy, venovat sa im, nerozmaznavaz p*covinami, chlast a drogy s tym nemaju nic... mudry s tym nalozi ako treba, a drogy--zas co rozumieme pod tym ..? .. intelig. clovek vie co nema robit, a hlavne tu TV vypnut, nastoli kniznu revoluciu aspon mensiu , a mat dobry vplyv na mladsich z nasej strany . no a sup do prirody,na ihriska a loptu do ruk
@barky inak s tou gagou si mimo, ty vidis iba extravagantne oblecenie
ale pritom je to asi jedina spevacka, ktora robi nieco pre spolocnost, prispieva na charity, pomahala ludom v japonsku, ked ich postihlo zemetrasenie a hlavne je proti predsukom a proti sikane a ponizovaniu
porovnavat gagu a biebera je uplne nepripustbne, vzhladom na to,z e gaga je uzasne talentovana a originalna, praveze z nej by si mali brat priklad, ked si nevidel na zivot ani jej jedno vystupenie, tak sa prosim nevyjadruj
a rytmus je aspon nejaky schopny interpret na SR a ma svoj styl a fajn nazory, napr. v pesnicke Verejny Nepriatel opisuje prave taketo generacie, o ktorych sa pise v tomto fore
@deutschprinzessin ocividne nepochopila dovolim si vypychnut tvoj fail ako tu pisem ako je to u nas zle a co sa tu deje a ty napises aby sa tam vsetci prestahovali ze to je tam dobre .. trocha brainfuck ale nevadi ocividne nema zmysel sa tebou dalej zaoberat pretoz nekoho s tak nizkou urovnou chapania som este nestretol
@momoglamorous tak ja som dal prikald iba co ma napadol... ale uprimne kolko ludi co ju pocuva vie ze nieco take robi? a hlavne tych mladsich ich u ich oblubeneho hudobnika iba pozlatka zaujima nic viac
noo na youtube som si zo zaujimavosti pozrel nejake jej live video a moc ma to neuhorilo ale toto by a nemalo strhnut na hadku ohladom hudobneho vkusu.. len si vezmi nekoho vo veku 12 az 16 ako to vnimaju okolo tych hudobnikov a nemozes to brat tak ze to vnimaju ako ty
neviem ci sa mam smiat alebo plakat nad takouto generaciou ... aj ked mozno som odveci ale konecne sa mi hodi dat niekam video na ktorom som sa minule bavila
Keď sa niekto venuje dôležitým problémom, je to samozrejme len dobre.
Ale nepovedal by som, že to musí znamenať, že je vhodným vzorom pre ľudí.
Myslím, že keby si zrazu všetci začali brať príklad z Gagy a snažili sa vždy a všade upútať pozornosť za každú cenu (väčšinou brutálne povrchným spôsobom, do očí bijúcim účesom a oblečením), dopadla by spoločnosť celkom zle.
A Rytmus, pán, ktorý vzdeláva mladé generácie klenotmi ako "jebe", je tiež úžasný príklad.
Že urobí, čo si verejnosť pre jeho akceptáciu vyžaduje a raz za čas vychrstne aj vetu, ktorá dáva zmysel, z neho určite nerobí schopného interpreta s fajn názormi.
ja ešte dodám.. nebav sa so mnou o sluchu ked rytmusa považuješ za schopného interpréta........... a playback na koncertoch ma nezaujíma tiež...ani hlas 300krát prehnaný štúdiom aby to znelo dobre a neviem aky suvisis s touto temou ma nejaky jej little monster klub a ktovie ci to vobec nekoho zaujima
Btw ako tak pozerám na jej klipi určite ked to pustia na mtv,ocku a ja nwm kde este tak vsetci mladyvstanu a pojdu rozdavat polievku bezdakom oblecu sa akurat tak ako kurvy...gg
@tunidlo smiesne je akurat to, ze dnes ludia s intelektom maju max 2 deti a niekedy ani jedno a ludia sprosti ako palice maju 5 - 6 deti. maju v populacii prevahu. potom to vyzera tak, ze nekopu len kanale ale aj sedia v kancelariach a aha aky je tu chaos.
@tunidlo ona je jedina talentovana popova interpretka, porovnaj si ju prosim s druhymi a uvidis
jej image je prehany, ale aspon nejde s davom a je originalna
kazdy, kto sa nou zaobera trochu blizsie, vie, ze je uzasna osobnost
mna tiez najprv zaujala len z prvotneho 'pozlatka' a ze sa mi pacili jej songy, ale neskor to prerastlo, tak, ze ju uznavam ako osobnost a je moj idol
hlavne, ze vsetci nadavaju na song Jebe, ale pritom pocuvaju tie iste texty v AJ, len na to si nikto nedovoli nic povedat, lebo 3/4 tomu nerozumie
sam Rytmus povedal, ze Jebe ma byt clubova odrhovacka a oddychovka, nerobil ju z dovodu zmysluplnosti...vacsinna spevakov ma aj take songy aj zmysluplne (aj samotna Gaga)
a podla mna, on robi dobru hudbu, ma uzasne klipy a sice aj ked sa chvali v pesnickach (ved ma aj cim), tak stale tam je kus pravdy o tom, co rapuje
a hlavne sa vytiahol z uplnej nuly na vrchol a to mu moze vela ludi zavidiet
Tak, kto by to bol čakal, že cieľom tej pesničky nebola zmysluplnosť
A teda pardón, že mi človek, ktorý tu dlhé roky šíril nejakú podivnú "gangsta kultúru", potom presedlal na "king of pop" štýl nejakého suverénneho egoistu a vlastne pre publicitu poohýbal chrbticu presne v takom smere, v akom bolo treba, príde ako zlý role model
A z Gagy si teda dúfam berieš príklad a chodíš z času na čas poobliekaná ako čajník, alebo niečo podobné. Nemá to síce zmysel, ale aspoň to nejde s davom a pritiahne to pozornosť.
Či je talentovaná som neriešil. S tým, či si z nej treba brať príklad, to podľa mňa nesúvisí.
@tunidlo mne prijde ako dobry rolde model, za to ze sa dozakal takto vysvihnut a nechyba mu cielavedomost (kazdy ma svoje zapory, ale najdu sa aj kladne veci a skor tie treba vidiet v ludoch, ako na nich stale nadavat)
zjvane ti uslo, ze gaga sa pohybuje v showbiznise, kde moze chodit ako zaba aj cajnik a telefon a neviem co
ja som sama extravagantna aj vyzorom aj povahou, ale asi tazko mozem vyjst na ulicu ako cajnik, ked nie som slavna a nepochybujem sa v showbiznise
Ja som to tak nechcel ťahať do extrému, ako občas zvyknem, ale keď to nejde ...
No, schválne, zrátajme si, čo z toho by sedelo aj na ultimátny vzor pre mladých ľudí - pána Adolfa Hitlera
Vyšvihol sa - Check
Cieľavedomosť - Check
Viem, že v poslednej dobe tu bolo dosť závistlivých haterov, ktorí mu závideli jeho nádherné plynové komory a preto ho stále ohovárali, ale dúfam, že táto fáza už prešla.
Ako čajník a telefón a neviem čo, môžem kľudne chodiť aj ja.
Ale jednak mi to nepríde praktické a jednak nepotrebujem byť na obálke nejakého časopisu každý týždeň.
Povedzme, že ju za toto nie je potrebné zvoziť pod čiernu zem, ale keby sa týmto každý inšpiroval, dopadli by sme ako v cirkuse.
Ale aj ten samotný cirkus je ešte ten menej dôležitý negatívny aspekt.
Mladí ľudia musia chápať, že ich cieľom nemá byť získať si za každú cenu pozornosť celého sveta nejakým zbytočným výstrelkom atd.
A inšpirácia gagou by podľa mňa kopu takýchto prirodzených vecí úplne narušila.
@tunidlo Hitlera mozno obdivovat za to, ze vedel hybat masami ludi a vedel posobit na ich psychiku a ovplyvnovat ich, to je tiez relativne dobra vlastnost az na to, ze on svoju vlastnost zle aplikoval v praxi
no kto uz by nechcel takto posobit na ludi, pokial je vodcovsky typ? ja urcite ano, verim, ze take nieco s ami moze hodit v buducej profesii
tam nejde o to, co nosi, ale jej samotne outfity a vsetko co robi, je nadherne umelecke, gaga je o krok dopredu pred vsetkymi popovymi interpretmi
tam nejde o to, uputat na seba pozornost, ale doplnit pesnicku, jej vyznam a zive vystupenie odpovedajucim outfitom, aby vznikol kompletny umelecky efekt
no neviem, kto si na tomto tak zalezat ako gaga, vacsinna umelcov ani nespieva nazivo a ona dokaze tancovat a popritom spievat uplne bezchybne a este ked do toho prida hru na klaviri, tak vznika nadherny umelecky akt, ktoreho nie su schopni ini spevaci v dnesnej dobe
vy vsetko zle beriete, inspirovat sa gagou neznamena, ze zacnem chodit uplne extravagantne,ale gaga pre mna znamena nie co ako, netreba sa hanbit, ked je clovek odlisny od inych a treba si niekedy aj trufnut byt inym od ostatnych, ked je ta inakost podstata vasej povahy, alebo,ze suciti so sikaonvanymi a odsudzovanymi ludmi, toto je to prve co si predstavim, ked ma napadne gaga, kopu ludi napada iba nejaka 'extravagantna slapka', ked nevidia do hlbky- ich problem
Všetci hádžu vinu na nás a našu generáciu, ale nikto si neprizná, že je to chyba predošlej generácie, ktorá nás vychovala a dala nám tieto vymoženosti. Proste nemysleli na následky.
Mojou inšpiráciou je Johnny Depp. Je to zlé? Však aj on niečo dokázal, aj keď preto v podstate nič neurobil.
btw poznám hudobníkov co ostali v tom co robia a zarabaju aj viac ako rytmus a nemusia sa tým ani chváliť každú chvílu a este sa im podarilo nenasrat si do huby .. ale to je tak ked sa cigán dostane k velkým peniazom moc rýchlo
kolko ludi to tu hadze na vselico mozne, pritom cele sa to zaklada na moralnom upadku spolocnosti. Moralny upadok nemaju na svedomi media, ale samotni ludia, ze sa nechaju....
No, ani rytmus na tom s tou aplikáciou cieľavedomosti nebol dvakrát dobre.
Ale tak, keď sa ide niekomu pred fotoaparát nechať odfotiť pred nejakým odovzdávaním cien, asi to nie je o dopĺňaní pesničky.
OK, ak ti pri tom príklade ide len o to "netreba sa hanbiť byť iným", tak dobre.
Len tu, ak by som si taký príklad vyberal ja osobne, asi by som si vybral taký, ktorý je naozaj bližšie k "nehanbiť sa byť iný", ako "byť iný za každú cenu, v každom momente, kvôli svetlu reflektorov"
@tunidlo pri odovzdavani cien bezne fotia, aj na koncertoch aj ked si celebrita vyjde von cez vsedny den, takze tomu sa uz nevyhnu
byt iny za kazdu cenu je zbytocne, ked na to clovek nema vlastnosci a schopnosci
co si vsimam, tak slavni, ktori chcu byt silou mocou slavni len aby boli, su prave ti neoriginalni a takych je hrozne vela a je to o tom istom stale a nicim nevycnievaju a povedala by som, ze toto je byt inym za kazdu cenu a proste sa im to nepodari, ked nemaju cim zaujat a su uplne tuctovi, taki ludia by ani nemuseli byt slavni, napr. poviem konkretne katy perry, justin bieber a mnoho inych
@tunidlo image niekoho originalneho nemoze byt prirodzeny nikdy
prirodzene odlisni ludia neznamena niekto, kto vyzera prirodzene a ma taky styl, ale ze ta odlisnost mu vyplyva z povahy a vyzoru a nemusi sa nejak namahat, aby bol odlisny, proste mu to ide prirodzene
a ked sme uz pri tom prirodzenom vyzore, tak taky vobec nie je pekny, pre originalitu uz vobec nie, ale ani celkovo sa mi nepaci, tym nechem povedat, ze treba na to vyzerat ako gaga, ale priemerna osoba bez vyrazneho outfitu, zaujimavych prip. farebnych vlasov, tetovani/piercingov, ktora zastava prirodzenost, mi vobec zaujimava nepride
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
diskotéky - a síce to by mohlo byť bez alkoholu, drog
naučiť mladých pravým hodnotám...a neviem čo ešte
(aspoň mám dôvod, prečo fakt ostať žiť len s rozprávajúcim havranom
ale aj keby sme napr. zilegaliozvali alkohol, tak by im to nezabranilo, aby prestali pit
proste ked je raz niekto dementy, tak s nim nepohnes :/
a vela dnesnych mladych nema ziadne hodnoty, praveze sa z tych pravych hodnot nanajvys tak vysmeju...
urcite nieco ako nowko hovori, kokotinami nas krmia jak je den dlhy, v telke, na nete, spolocnost upada, ludia nemaju vzory (a ked hej tak to su teda vzory neverim ze toto nema dopad na tuto spolocnost
Tieto veci ako internet,tv, billboardy na každom rohu a pod. ľudí v podstate naučili byť hlúpymi ...Stačilo by toto odstrániť a časom by sa to zlepšovala všetko .. Ľudia by sa začali venovať viac užitočnejším veciam ako nejaké sedenia za kompom alebo pri TV s pivom v ruke (keďže tieto veci by neexistovali) ...
Inak oplatí sa pozrieť:
» www.youtube.com/watch?feature=p...
» www.youtube.com/watch?feature=p...
@momoglamorous
vasa hlava vymleta, vobec to na tomto nezavisi
krasne to napisal @eraser - alkohol a drogy neovplyvnuju svetonazor, neovplyvnuju povedomie a ani nesposobuju hromadnu demenciu, ako to krasnym sposobom dokazu media a internet...
neznasam alkohol a prejavy pripitych ludi a neviem, co s tym ma spolocne taky internet...
nechapem, preco maju mat media vacsi vplyv? kazdy by si mal v hlave utvorit vlastny pohlad a nie riadit sa nejakymi predsudkami alebo podla toho, co sa prezentuje ako 'in' v mediach
Ano, jasne, clovek je pod vplyvom alkoholu castokrat primitivny a clovek, ktory sa stane na alkohole zavislym je este primitivnejsi...
ale alkohol nieje nieco, co formuje povedomie ludi, co formuje ich nazory a co urcuje ich priemerny inteligencny kvocient. Ucinky alkoholu sa daju aplikovat iba na jedinca, nie na skupinu ludi. Na nu sa uz avsak da krasne aplikovat posobenie medii, posobenie internetu a pod.
tak to mozem byt asi rada, ze ma media nezhovadili
zaviesť znova povinnú vojenskú školskú službu..
Apropo, školy... tie si tiež môžu spokojne biť do hrude... je až smutné, že tak esenciálne inštitúcie TAK očividne potláčajú kreativitu, vlastné názory, podporujú stádovitosť a nikto s tým nič nerobí... ľudia, čo vymýšľali školské osnovy sa museli zaseknúť niekde v 18. storočí ^^
A čo sa týka médií - aký pohľad si už len vytvoríš z TV news, kde 95% sú vraždy, krádeže, škandály, prírodné katastrofy a stories o tom, ako kto koho odrbal...? (a to len preto, že takáto negatívna selekcia ti dá o XYZ % vyššiu sledovanosť... čo tam po celoplošnom psychologickom účinku, spoľahlivo deptajúcom populáciu)
A hneď po tom sa ponoriť do zlatého klinca večera, nikomuničnedávajúcich, ničnehovoriacich seriálov o ničom, či reality shows, ktoré neskórujú, kým účinkujúcich nevykreslia ako zvieratá v priamom prenose...? To už sa fakt radšej pôjdem ožrať.
A internet je ešte fayn, ak sa človek nenechá strhnúť chujovinami na sociálnych sieťach a vyhýba sa stránkam ako topky.sk ako čert krížu... čo je niekedy tiež boj s veternými mlynmi...
iná. interaktívna, podporujuca kreativitu , od nejakého 12. veku by bola škola takého typu, aby nevznikali šikany a rozdeľovali by sa deti podľa ich záujmov... k tomu vaicej individualisticky pristup .
neznasam kurvy! a to s tym clankom v novinach-uplny fail, ktore 15, co ma decko uz len moze byt slusne?
ale pritom je to asi jedina spevacka, ktora robi nieco pre spolocnost, prispieva na charity, pomahala ludom v japonsku, ked ich postihlo zemetrasenie a hlavne je proti predsukom a proti sikane a ponizovaniu
porovnavat gagu a biebera je uplne nepripustbne, vzhladom na to,z e gaga je uzasne talentovana a originalna, praveze z nej by si mali brat priklad, ked si nevidel na zivot ani jej jedno vystupenie, tak sa prosim nevyjadruj
a rytmus je aspon nejaky schopny interpret na SR a ma svoj styl a fajn nazory, napr. v pesnicke Verejny Nepriatel opisuje prave taketo generacie, o ktorych sa pise v tomto fore
Tak potom sa všetci presťahujeme na dediny a všetko bude v poriadku juchúúúúúúúúú
@momoglamorous tak ja som dal prikald iba co ma napadol... ale uprimne kolko ludi co ju pocuva vie ze nieco take robi? a hlavne tych mladsich ich u ich oblubeneho hudobnika iba pozlatka zaujima nic viac
noo na youtube som si zo zaujimavosti pozrel nejake jej live video a moc ma to neuhorilo ale toto by a nemalo strhnut na hadku ohladom hudobneho vkusu.. len si vezmi nekoho vo veku 12 az 16 ako to vnimaju okolo tych hudobnikov a nemozes to brat tak ze to vnimaju ako ty
(škoda času aj na ten môj dlhý koment)
a @30 @malina1 pobavila
» pokec.azet.sk/cicamica05/vide...
no neviem, poznam aj 14,15,16 rocnych, ktori vnimaju gagu ako ja
to je fanusikovska zakladna Little Monsters a proste ini to nemusia pochopit
Čo tak ľuďom rovno zrušiť voľný čas, čo ich prirodzene dovedie k tomu, že budú robiť niečo užitočnejšie?
A kanály budú kopať ľudia s dostačujúcimi intelektuálnymi schopnosťami, ktoré na túto činnosť mimoriadne potrebujú.
Zvyšovanie inteligencie populácie je samozrejme nevyhnutné, ale nejakou prirodzenou cestou, podľa toho, čo si vyžaduje spoločnosť.
To sa určite dá nejako rozumne usmerniť, ale takéto opatrenia sú smiešne a krátkozraké.
Ja si skôr myslím, že ten film si len vystrelil z toho paradoxu s počtom detí.
Ak by sme túto logiku brali doslovne, dospeli by sme k nepravdivým dedukciám o tom, že v minulosti tu musela byť majorita géniov.
Keď sa niekto venuje dôležitým problémom, je to samozrejme len dobre.
Ale nepovedal by som, že to musí znamenať, že je vhodným vzorom pre ľudí.
Myslím, že keby si zrazu všetci začali brať príklad z Gagy a snažili sa vždy a všade upútať pozornosť za každú cenu (väčšinou brutálne povrchným spôsobom, do očí bijúcim účesom a oblečením), dopadla by spoločnosť celkom zle.
A Rytmus, pán, ktorý vzdeláva mladé generácie klenotmi ako "jebe", je tiež úžasný príklad.
Že urobí, čo si verejnosť pre jeho akceptáciu vyžaduje a raz za čas vychrstne aj vetu, ktorá dáva zmysel, z neho určite nerobí schopného interpreta s fajn názormi.
ja ešte dodám.. nebav sa so mnou o sluchu ked rytmusa považuješ za schopného interpréta........... a playback na koncertoch ma nezaujíma tiež...ani hlas 300krát prehnaný štúdiom aby to znelo dobre a neviem aky suvisis s touto temou ma nejaky jej little monster klub a ktovie ci to vobec nekoho zaujima
Btw ako tak pozerám na jej klipi určite ked to pustia na mtv,ocku a ja nwm kde este tak vsetci mladyvstanu a pojdu rozdavat polievku bezdakom oblecu sa akurat tak ako kurvy...gg
OK, som ticho
jej image je prehany, ale aspon nejde s davom a je originalna
kazdy, kto sa nou zaobera trochu blizsie, vie, ze je uzasna osobnost
mna tiez najprv zaujala len z prvotneho 'pozlatka' a ze sa mi pacili jej songy, ale neskor to prerastlo, tak, ze ju uznavam ako osobnost a je moj idol
hlavne, ze vsetci nadavaju na song Jebe, ale pritom pocuvaju tie iste texty v AJ, len na to si nikto nedovoli nic povedat, lebo 3/4 tomu nerozumie
sam Rytmus povedal, ze Jebe ma byt clubova odrhovacka a oddychovka, nerobil ju z dovodu zmysluplnosti...vacsinna spevakov ma aj take songy aj zmysluplne (aj samotna Gaga)
a podla mna, on robi dobru hudbu, ma uzasne klipy a sice aj ked sa chvali v pesnickach (ved ma aj cim), tak stale tam je kus pravdy o tom, co rapuje
a hlavne sa vytiahol z uplnej nuly na vrchol a to mu moze vela ludi zavidiet
skončíme ako v idiocracy!
prvým krokom vidím zničenie všetkých iphonov!
Tak, kto by to bol čakal, že cieľom tej pesničky nebola zmysluplnosť
A teda pardón, že mi človek, ktorý tu dlhé roky šíril nejakú podivnú "gangsta kultúru", potom presedlal na "king of pop" štýl nejakého suverénneho egoistu a vlastne pre publicitu poohýbal chrbticu presne v takom smere, v akom bolo treba, príde ako zlý role model
A z Gagy si teda dúfam berieš príklad a chodíš z času na čas poobliekaná ako čajník, alebo niečo podobné. Nemá to síce zmysel, ale aspoň to nejde s davom a pritiahne to pozornosť.
Či je talentovaná som neriešil. S tým, či si z nej treba brať príklad, to podľa mňa nesúvisí.
zjvane ti uslo, ze gaga sa pohybuje v showbiznise, kde moze chodit ako zaba aj cajnik a telefon a neviem co
ja som sama extravagantna aj vyzorom aj povahou, ale asi tazko mozem vyjst na ulicu ako cajnik, ked nie som slavna a nepochybujem sa v showbiznise
gaga v beznych dnoch tiez ako cajnik nechodi
Ja som to tak nechcel ťahať do extrému, ako občas zvyknem, ale keď to nejde ...
No, schválne, zrátajme si, čo z toho by sedelo aj na ultimátny vzor pre mladých ľudí - pána Adolfa Hitlera
Vyšvihol sa - Check
Cieľavedomosť - Check
Viem, že v poslednej dobe tu bolo dosť závistlivých haterov, ktorí mu závideli jeho nádherné plynové komory a preto ho stále ohovárali, ale dúfam, že táto fáza už prešla.
Ako čajník a telefón a neviem čo, môžem kľudne chodiť aj ja.
Ale jednak mi to nepríde praktické a jednak nepotrebujem byť na obálke nejakého časopisu každý týždeň.
Povedzme, že ju za toto nie je potrebné zvoziť pod čiernu zem, ale keby sa týmto každý inšpiroval, dopadli by sme ako v cirkuse.
Ale aj ten samotný cirkus je ešte ten menej dôležitý negatívny aspekt.
Mladí ľudia musia chápať, že ich cieľom nemá byť získať si za každú cenu pozornosť celého sveta nejakým zbytočným výstrelkom atd.
A inšpirácia gagou by podľa mňa kopu takýchto prirodzených vecí úplne narušila.
no kto uz by nechcel takto posobit na ludi, pokial je vodcovsky typ? ja urcite ano, verim, ze take nieco s ami moze hodit v buducej profesii
tam nejde o to, co nosi, ale jej samotne outfity a vsetko co robi, je nadherne umelecke, gaga je o krok dopredu pred vsetkymi popovymi interpretmi
tam nejde o to, uputat na seba pozornost, ale doplnit pesnicku, jej vyznam a zive vystupenie odpovedajucim outfitom, aby vznikol kompletny umelecky efekt
no neviem, kto si na tomto tak zalezat ako gaga, vacsinna umelcov ani nespieva nazivo a ona dokaze tancovat a popritom spievat uplne bezchybne a este ked do toho prida hru na klaviri, tak vznika nadherny umelecky akt, ktoreho nie su schopni ini spevaci v dnesnej dobe
vy vsetko zle beriete, inspirovat sa gagou neznamena, ze zacnem chodit uplne extravagantne,ale gaga pre mna znamena nie co ako, netreba sa hanbit, ked je clovek odlisny od inych a treba si niekedy aj trufnut byt inym od ostatnych, ked je ta inakost podstata vasej povahy, alebo,ze suciti so sikaonvanymi a odsudzovanymi ludmi, toto je to prve co si predstavim, ked ma napadne gaga, kopu ludi napada iba nejaka 'extravagantna slapka', ked nevidia do hlbky- ich problem
Mojou inšpiráciou je Johnny Depp. Je to zlé? Však aj on niečo dokázal, aj keď preto v podstate nič neurobil.
...ked budes najblizsie nieco organizovat spomen si nanho
No, ani rytmus na tom s tou aplikáciou cieľavedomosti nebol dvakrát dobre.
Ale tak, keď sa ide niekomu pred fotoaparát nechať odfotiť pred nejakým odovzdávaním cien, asi to nie je o dopĺňaní pesničky.
OK, ak ti pri tom príklade ide len o to "netreba sa hanbiť byť iným", tak dobre.
Len tu, ak by som si taký príklad vyberal ja osobne, asi by som si vybral taký, ktorý je naozaj bližšie k "nehanbiť sa byť iný", ako "byť iný za každú cenu, v každom momente, kvôli svetlu reflektorov"
byt iny za kazdu cenu je zbytocne, ked na to clovek nema vlastnosci a schopnosci
co si vsimam, tak slavni, ktori chcu byt silou mocou slavni len aby boli, su prave ti neoriginalni a takych je hrozne vela a je to o tom istom stale a nicim nevycnievaju a povedala by som, ze toto je byt inym za kazdu cenu a proste sa im to nepodari, ked nemaju cim zaujat a su uplne tuctovi, taki ludia by ani nemuseli byt slavni, napr. poviem konkretne katy perry, justin bieber a mnoho inych
To ja len na margo toho dotvárania pesničiek.
Ale však byť iným za každú cenu sa môže aj podariť.
(teda ak správne rozumiem, čo si chcela povedať)
chcem tym povedat, ze pirodzene odlisni ludia to dokazu, ti, co chcu byt ini za kazdu cenu a nemaju cim, tak to maju zbytocne
Ak je image Gagy prirodzený, tak zjem kľudne aj rodinné balenie kief
prirodzene odlisni ludia neznamena niekto, kto vyzera prirodzene a ma taky styl, ale ze ta odlisnost mu vyplyva z povahy a vyzoru a nemusi sa nejak namahat, aby bol odlisny, proste mu to ide prirodzene
a ked sme uz pri tom prirodzenom vyzore, tak taky vobec nie je pekny, pre originalitu uz vobec nie, ale ani celkovo sa mi nepaci, tym nechem povedat, ze treba na to vyzerat ako gaga, ale priemerna osoba bez vyrazneho outfitu, zaujimavych prip. farebnych vlasov, tetovani/piercingov, ktora zastava prirodzenost, mi vobec zaujimava nepride
No a vhodný role model by podľa mňa okrem iného mohol ukazovať, že zaujímavosť môže tkvieť aj v niečom inom ako vo farbe vlasov a výraznom outfite
Som si istý, že sa jej to úplne darí a každý je zvedavý na jej názory na svet.