Pred časom som stretol dievča. Nijako zvlášť ma nepriťahovala, ako keby nebola môj typ. Avšak som si všimol, že asi priťahujem ja ju. Stále mi píše, volá ma von a podobne. Najprv som si povedal, že s ňou budem chodiť nezáväzne von a uvidím ako sa to vyvinie.... Aj sa to vyvinulo, bohužiaľ iba z jej strany. Je pekná, milá, inteligentná... No jednoducho to necítim. Preto sa chcem opýtať na názor birdzákov, ktorí zjedli múdrosť sveta, aby mi povedali ich názor. Aj tak sa rozhodnem podľa seba, no chcem počuť názor aj niekoho iného. Nechcem jej určite nijako ublížiť ani ju sklamať. Mám to s ňou skúsiť a v prípade, že to z mojej strany stále bude také chladné ako aj teraz sa s ňou rozísť alebo ju dať do "friendzone" hneď ?
pravda je vždy lepšia ako nejaké predstieranie a podobne, radšej slečne rovno povedz, ako to cítiš, aby si našla niekoho iného a ty tiež, podľa mňa je iba strata času čakať na nejaký vývin.
Ak to tam nebolo od začiatku, neviem, či je nejaká pravdepodobnosť, že sa to zlepší. Preto radšej ostante kamaráti, slečna to pochopí a aj ty sa budeš cítiť lepšie, ked nebudeš čakať na niečo, čo možno nikdy nepríde.
ak budete najbližšie spolu, vytiahni na ňu to čo si si všimol na správaní z jej strany a porozprávajte sa o tom ako to ona cíti a ako ty a buď to zoberie športovo alebo sa nahnevá, čo už však neovplyvníš.
neviem aku velku mas vztahovu minulost ale myslim ze uz asi aj vies aky typ cloveka v tychto veciach si, pretoze naozaj sa to u kazdeho hrozne lisi a niekto potrebuje dlhy cas na to aby sa zalubil resp k niekomu zacal nieco citit a fakt to prichadza az po case.. niekto je zas okamzite zabuchuty a ocareny a ak to neprislo hned, uz sa to casom nevybuduje.. proste musis vediet ci je sanca ze postupne zacnes zistovat ze sa s nou citis krajsie a krajsir az z toho bude laska alebo ee.. po zhodnoteni tohoto by som sa s nou bud uprimne porozpravala o tom a vysvetlila jej to, pripadne este pockala ci ta laska fakt nepride ak ti je s nou dobre a fyzicky sa ti paci
Pýtam si tu rady a nakoniec som sa zachoval ako malý chlapec a len sa vyhováram. To preto, že viem aké je to ťažké byť iba kamarát a jednoducho nechcem teraz ja ten zlý..... :/
takéto veci si treba vyjasniť hned, aby človek vedel čo od toho očakávať a aký typ vzťahu to vlastne je... Ja ked sa s nejakym chlanom zoznámim už od začiatku hovorím dosť zretelne iba o kamaratstve... a bud to chlapec vzdá, lebo on chce vzťah alebo mu to stačí a kamaratime sa, ideme sa prejsť, niekam si sadnúť, rozpravame sa... a tam to končí...
hlavne ju nezacni len tak ignorovat , aj ked si povies ze pojdes na to s tou ignoraciou postupne. porozpravaj sa s nou. to vela vyriesi. nech vie preco si to spravil a co sa stalo. nenechaj ju v nevedomsti a tzv "depkach" . to by si ty dufam nehcel tiez.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ak to tam nebolo od začiatku, neviem, či je nejaká pravdepodobnosť, že sa to zlepší. Preto radšej ostante kamaráti, slečna to pochopí a aj ty sa budeš cítiť lepšie, ked nebudeš čakať na niečo, čo možno nikdy nepríde.
ak nie je debilka, tak to pochopí...