Birdz vysvedcenia alebo Ako znechutit doteraz spokojneho uzivatela
Mozno na prvy pohlad vcelku mili napad vypalil dost nevhodne! Nemam rada, ked ma niekto priamo ci nepriamo obmedzuje, tu by som to necakala, ale to vysvedcenie co malo byt akoze z prce ma osobne urazilo a nepaci sa mi, ze by mal niekto hodnotit co tu aako
Suhlas, ja osobne sem zajdem len sem tam. Beriem to ako pohodovu stranku no nemam ani cas na to aby som zistil ako sa co to upravuje, proste pridem kuknem hodim popripade novu fotku a odidem
Vies, ze praveze vobec nie? :+D Ale fakt toto ma nasralo lebo uz dlhsie si vsimam ze admini posielaju taketo spravy co ta az nutia aby si sem chodil a vsetko robil a do vsetkeho prispieval...Ok nech to vsetko,co sa tu da, pekne zviditelnuju ale nie aby mi az takto priamo HODNOTILI ze co robim a co nie...A beriem to osobne lebo mi to bolo zaslane osobne :+/ Ziadam komisionalky! :+D
@0 nesuhlasim stebou... a co je tam patka haluz... je tam jednotka faaaaajn... mam 4 ok nic sa nedeje a co ? celkovy prospech aj s 5kami mas prospel a islo len o malicky joke nic viac
boze, mat tvoje problemy dievca, ze ta urazilo... noaco? ja nemam kameru preto mam 5ku z videoblogov... nikto ta nenuti tym padom zrusit svoj nick, lebo mas 5ku...
k @6 komisionalky ti na pol roka nedaju ani na skole, ak mas za 5, daju ti ich iba ak mas neklasifikovanu
takto vazne brat veci...ty si uz dospela...pripadam si ako z petra pana kde do tej krajiny neverland ci jak sa to volalo mohli len deti tak kebyze birdz je neverland tak ty sem uz nemozes
No priemerovo beriem tak, ze co je vekova kategoria pod 18 este asi nemate nejake to "egocienie" sami so sebou :+) caosm pride a ja sa urazim na co chcem, a tie znamky ma k niecomu chcu nutit tak sa pajedim abasta! :+P
To nemozes vediet :+) praveze keby som dieta tak placem, ze ake zleee...mna nehnevaju zanmky, ktore inak ani nemam tu take zle btw...mna hneva ten napad :+/ To ako keby dakomu pred samovrazdou daco taketo poslu tak to je posledna kvapka...
Tebe už načisto j.be? Pokiaľ viem tak človek tu chodí sám od seba pre to aby sa zabavil/zabil čas. Odsudzje ťa niekto za to že máš to vysvedčenie zlé? Núti ťa niekto chodiť tu? A ako ťa to obmedzuje? Žiada od teba niekto aby si tu chodila nasilu?
Nechci mi povedať že ťa sem núti chodiť imaginárne vysvedčenie ktoré Nič ale naozaj NIČ neznamená a či budeš mať samé 1 alebo samé 5 nezmení to nič na tvojom účinkovaní na birdzi.
@14 skor mam pocit, ze ty si to prehnane beries, okrem toho nevsimla som si, ze by sa niekto nad 18 stazoval... zbytocne robis z komara somara, nejde o ziadne casom nabudnute egocienie ale o teba ako jednostlivca
ked sem chodite LEN TAK, len pohodovo, a netrapi vas vas status, proste sem skocite obcas sa zabavit, tak my vysvetlite PRECO VAM ZALEZI NA TOM VYSVEDCENI?
vysvedcenie bolo pocitane automaticky. je mi luto koho sklamalo.
ano,aj mne sa tento napad pozdaval,ale cakala som ze budete lepsie hodnotit a nie az takto... tak lepsie objektivnejsie...teraz to vyzera tak zvlastne... ale no ja som za to,aby sa to zrusilo !!
@balbinka prepac, ale to je moja prirodzena praca motivovat ludi, aby chodili na BIRDZ, tak ako markiza ta motivuje uputavkami aby si si ju zapla, tak ako obchodny dom ti posiela letaky, aby si nakupovala. prepac ak sme ta sklamali.
Kto chce komisionalky nech mi napise
Len ked sa vam NEPACI marketing birdzu, cize vysvedcenie, PRECO VAM ZALEZI NA ZNAMKACH A CHCETE KOMISIONALKY?
@krutafunebracka ano bolo to poslane kazdemu. Mimochodom strasne vela Birdzakov ma 5-tku z videotvorby... Ja mam sice najhorsiu trojku z fotiek, ale ani Tomas nema same jednotky
no.. ako mne je to fuk pobavilo ma to nasrala ma 5tka ale nevadi bola zasluzena
ale tak napr. ja zas aj chapem teba a ludi, ktorym sa to nepaci a beru to ako donucovaci prostriedok.. a tiez si myslim, ze ten, kto ma same jednotky je jedine tak clovek bez socialneho zivota..ved sediet cele dni nad birdzom a zvysovat si tajne cislo? to je chore podla mna...
ale ked ta to nahnevalo, ignoruj to si aj tak v mensine, iba ta zdrbu( zdrbali)
@krutafunebracka Moja, ale ja osm nenapsiala, ze som inteligenta ani nic take, vidim, ze si tu druha taka co ked jej niekto na 3 prispevky nic nezareaogval chyta paniku a tapa
joj ludia, ale co sa teraz hadate ? ( no, este nie, ale za chvilu tu bude tretia svetova) ved zakladatelka len vyjadrila svoj nazor... @50 ako si povedala teraz ty, inteligenti by to ingorovali, tak to ignorujte, ved je piatok vecer, urcite mate nieco lepsie na praci ako sa hadat na birdzi
ja som sa dozvedel že prepadám z videoblogov a mám trojku z fotoalbumu.. a "neabsolvoval" som tú trápnu upírareň (to si zahráím radšej 10x lepšiu upírsku hru na facebooku )
tak.. zasmial som sa, ale že by som išiel niečo teraz meniť.. ani ma nehne nechápem akým spôsobom Ťa to k čomukoľvek núti
@55 Iste. Napísala si to tak, lebo sa cítiš nesmierne dôležitá a nadradená. Som tu takú hlupaňu zatiaľ nestretla a to som videla už aj zarine diskusie.
@ krutafunebracka
Moja, ked si doteraz z mojich sprav nepochopila, preco som to zalizola,an i ztej s cislom @ 60, tak si utri rit s tym, co ti dali vcera v skole,lebo to je klamstvo...Koniec
nahodou to bolo podarene...a neviem, ale mne to neprislo ako nejaky donucovaci prostriedok..ved predsa aj keby mi poslali xy takych veci, tak ja si budem robit po svojom...neviem co sa vzrusujes
@65 Lebo sa potrebuješ na niekomu vyzúriť. Nemáš náhodou pred menzesom, MOJA?
Školské vysvedčenie nemá nič spoločné s týmto, veď toto je len také imaginárne pre srandu (alebo pre nasranie zakomplexovaných frigídnych kráv).
@67 paci sa mi tvoja vymyslena guraz a chut vystupvoat mudro a sebaisto...ALe furt si myslim, ze si dement, ked si nepochopila moj prispevok c.60 takze este raz a polopatisticky: Ak so mnou nesuhlasis, ok, ale ja som v prvotom prisevku nikoho neuzraila za to ty do mna rypes ako zmyslov zbavena, z toho usudzujem, ze pred kramam mas ty,alebo ti meskaju, neviem...podruhe,mojim cielom bolo, ak si doteraz pre svoj mozocek nepochopila, zabavat sa na reakciach ked vam "Siahnem" na nieco mile moje birdz vysvedcenie bolo fajn,kukla, zamzala, houk..len mi skrsol v hlave plan, ako sa zabavit. Urazat si ma zacala len ty a ten matus33 takze o vas dvoch si mylsim svoje. Dalej na tvoje trapne vulgarizmi nereagujem, ale ak chces, dam ti lekciu odpisov, lebo tvoje "Vytri si tym rit" je dost clise...Cmuk
@67 riadne odveci.aj ked s tymto forom napr. nesuhlasim..absolutne netusim,co to ma s frigiditou..BUd nevies,co ten pojem znamena,alebo kukavas moc vela telenoviel a teda TV
ja nechápem ako môže naštvať niekoho taká blbosť, ľudia veď sú aj dôležitejšie veci ako birdz vysvedčenie akokeby to nebolo jedno kto tam má aké známky
cize NESUHLASIM s tebou .. je to nahodou mile a zabavne a rehotala by som sa na tom aj keby som mala 5 ze daco take vymysleli mne sa to pacilo a skor ma to inspirovalo byt tu lepsie aj ked mam 3
okrem toho je to len zabavna informativna zalezitost ako si tu aktivna je to daco podobne ako status ci si kvietok hviezda atd .. je to informativne aka si znama.. ked sa ti to vysvedcko nelubi proste sa nanho nekukaj no .. BIRDZ vysvedcenie ta vobec neobmedzuje nebudes zanho spicovana rodicmi nedostanes ani zaracha od tomasa ci daco podobne .. co si mala zle vysvedcko v skole a toto bolo na teba az moc ???
@tomas nemaj boja to vysvedcko bol super napad a dufam ze bude aj celorocne mne sa to pacilo naozaj velmi a iba ma to nakoplo viac pracovat ..
@77 Vysvedcka v skole uz nedostavam, len znamky do indexu a tie mam vysoko uspokojive ako aj toto vysvedcko moje na birdze bolo, uz to nerieste, minuli ste hlavnu debatu a reagujete len na prvy clanok co je passe.
Nemyslím si že je to dobrý nápad akože fajn z haluze ale ked nemáte čas sem chodiť, lebo sa musíte učiť, tak vás za to môže niekdo hodnotiť? ako možno si myslia že je to fajn ale niektorých ludí sa to môže fakt dotknúť...
myslím že sa štveš pre blbosť ono to nie je ako hodnotenie skôr to ukazuje tvoju aktivitu v tých oblastiach v "známkach" ja viem že mám štvorku za "nástenkárstvo" či čo to je a viem prečo lebo tam nechodím čiže len sa pozriem na svoju celkovú aktivitu nie na známky
ja nahodou s @krutafunebracka suhlasim...kebyze ta to NETRAPI..tak sa nerozculujes..kuknes a vyhodis..ako sa vravi jednym uchom dnu,druhym von...tak jednym okom dnu druhym von ...
@tomas to vysvecko je nahodou super aj ked som ho mala horsie ako v skole ale tak co,som tu regnuta 3 mesiace a aktivne 2 mesiace
ten príspevok pod číslom @0 bol riadne úbohý... ako pri všetkej úcte... ako sa môžeš uraziť za niečo čo ťa má pobaviť a väčšinu užívateľov naozaj i pobavilo? to snáď sa zajtra dočítam, že niekto skočil pod vlak lebo sa bál doma ukázať svoje birdz vysvedčenie. mne sa zdá, že niektorým sa tu proste nedá zavďačiť ničím.
Ano vysvedcenie je vemi dobrý napad pačisamito....
Kdo toto berie ako pohodovu stranku take je aj vysvedcenie (kdo školu berie že ju navstivy raz zacas tes nema dobre vysedcko ne )
Mne sa to páči a som spokojný GJ Tomas !!!
aj ked somt o nemala uplne skvele ale celkom v pohode usmevne... a take podla mna orgiinalne...len akuraát ked si nemam ako davat videjka do compu tak ako moozem z vlastnych videi dostat znamku? to by som dala ----------- nie ze nneprospel...to je petka a to cloveka zosmutnie
Ja myslim ze je to v poho vecička hehe....VEd som sem chodila velmi malo a po tom vysvedčni sem chdoim častejsie ......hee v poho napad , ale chápem že niekto to nemusí ..Ja som sa každy napad
No podla mna to vobec nebol taky zly napad, sice vtedy ked ho posielali by som prepadla ale ved islo len o srandu a urcite to nemysleli zle...akoze ja sem nechodim preto aby som silou mocou tu zakadala vsetko co sa len da aby som mohla byt megahviezda ci take nieco, ja sem chodim lebo chcem, ked chcem spravim album, ked chcem nahram video, ked nechcem tak proste nie...chodim sem podiskutovat na rozne temy a preto ma nemoze rozhadzat aj ked mi prisli skoro same 5ky a zopar 4iek bol to podla mna mily napad, neber si to tak osobne
Podla mna to bolo myslene dobre, sak samy napisali ze ak niesme spokojni s vysveckom ci co ... ako sak ja som tiez mala s kadecoho 3-ku a co ??
Zasmiala som sa a isla som dalej ... sak tak ked ti to tak vedilo, tak proste ja neviem napis tomasovi alebo co .. ale sak skoro kazdy to bral v ramci srandy nie ako ty
nabuduce neprepadni a bude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
99 komentov
k @6 komisionalky ti na pol roka nedaju ani na skole, ak mas za 5, daju ti ich iba ak mas neklasifikovanu
A na dpvoed vysise: Na kalerabe mrtvo, tu to zije :+)
Nechci mi povedať že ťa sem núti chodiť imaginárne vysvedčenie ktoré Nič ale naozaj NIČ neznamená a či budeš mať samé 1 alebo samé 5 nezmení to nič na tvojom účinkovaní na birdzi.
Najprv tu robíš zo seba chúďa pre úplnú debilinu a potom tu robíš zo seba hrdinku a snažíš sa ma zhodť.
Dosť úbohe a pod úroveň
teda viem že mám o 2 roky menej ale: Dospej mojo!
vysvedcenie bolo pocitane automaticky. je mi luto koho sklamalo.
Kto chce komisionalky nech mi napise
Len ked sa vam NEPACI marketing birdzu, cize vysvedcenie, PRECO VAM ZALEZI NA ZNAMKACH A CHCETE KOMISIONALKY?
Však to vysvedčenie neznamená úplne nič, tot je internet, nie reálny život.
ale tak napr. ja zas aj chapem teba a ludi, ktorym sa to nepaci a beru to ako donucovaci prostriedok.. a tiez si myslim, ze ten, kto ma same jednotky je jedine tak clovek bez socialneho zivota..ved sediet cele dni nad birdzom a zvysovat si tajne cislo? to je chore podla mna...
ale ked ta to nahnevalo, ignoruj to si aj tak v mensine, iba ta zdrbu( zdrbali)
A ak o tom nevieš toto je diskusné fórum, nie chat dvoch báb ktoré si kecajú a neprímajú inú spoločnosť.
tak.. zasmial som sa, ale že by som išiel niečo teraz meniť.. ani ma nehne nechápem akým spôsobom Ťa to k čomukoľvek núti
Moja, ked si doteraz z mojich sprav nepochopila, preco som to zalizola,an i ztej s cislom @ 60, tak si utri rit s tym, co ti dali vcera v skole,lebo to je klamstvo...Koniec
Školské vysvedčenie nemá nič spoločné s týmto, veď toto je len také imaginárne pre srandu (alebo pre nasranie zakomplexovaných frigídnych kráv).
A telku radšej ani nepozerám.
cize NESUHLASIM s tebou .. je to nahodou mile a zabavne a rehotala by som sa na tom aj keby som mala 5 ze daco take vymysleli mne sa to pacilo a skor ma to inspirovalo byt tu lepsie aj ked mam 3
okrem toho je to len zabavna informativna zalezitost ako si tu aktivna je to daco podobne ako status ci si kvietok hviezda atd .. je to informativne aka si znama.. ked sa ti to vysvedcko nelubi proste sa nanho nekukaj no .. BIRDZ vysvedcenie ta vobec neobmedzuje nebudes zanho spicovana rodicmi nedostanes ani zaracha od tomasa ci daco podobne .. co si mala zle vysvedcko v skole a toto bolo na teba az moc ???
@tomas nemaj boja to vysvedcko bol super napad a dufam ze bude aj celorocne mne sa to pacilo naozaj velmi a iba ma to nakoplo viac pracovat ..
Radšej dávajte bacha na vysvedčenie v reálnom živote!! BIRDZ vysvedčko je dobré na pobavenie - inak je vám nanič.
Nechápem čo tu riešite.
@tomas to vysvecko je nahodou super aj ked som ho mala horsie ako v skole ale tak co,som tu regnuta 3 mesiace a aktivne 2 mesiace
@tomas hodnotím ako veľmi dobrý nápad...
Kdo toto berie ako pohodovu stranku take je aj vysvedcenie (kdo školu berie že ju navstivy raz zacas tes nema dobre vysedcko ne )
Mne sa to páči a som spokojný GJ Tomas !!!
boze este musim zistit ako mam pouzivat tu videokameru co mam na booku... hmm ako len... AKO?
Zasmiala som sa a isla som dalej ... sak tak ked ti to tak vedilo, tak proste ja neviem napis tomasovi alebo co .. ale sak skoro kazdy to bral v ramci srandy nie ako ty
nabuduce neprepadni a bude