toto uz neni normalne! ...najprv mi nejdu "nove,lepsie TS-ky",neskor mi zacne ukazovat ze mam -1 spravu a nakonec mi ubere z navstevnosti 30 navstev..ja sa citim jak u debilov!
zle uzivatel zle birdzovanie ale nie! mne to ide v pohode bez problemov ale chcel by som vidieť čo ti tam nefunguje správne, moze to byť viacero pričin
No a to keby si si to šiel porovnávať s MySpace alebo Facebook... zlatý dobrý birdz
to pocitanie TS treba opraviť(to musí tomas, toho sa ja radšej nechytám slight_smile:, s návštevnosťou birdz nič nemá a za zle zobrazovanie TS tiež nemôže Birdz.
len aby ste vedeli, lebo srdce mi gniavi keď čítam také veci
nechapem preco sa obcas cssko nenacita, ale po pravde, ak sa niektomu zas zle zobrazuju tsky, tak nech len 1-2 krat refreshne web, lebo s tym sme tento tyzden nic nerobili, tak nema dovod to prestat ist zrazu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a piatzok poobede sa nebudem pre take debiliny rozculovat
A pritom mi nikto nič neposlal..
to pocitanie TS treba opraviť(to musí tomas, toho sa ja radšej nechytám slight_smile:, s návštevnosťou birdz nič nemá a za zle zobrazovanie TS tiež nemôže Birdz.
len aby ste vedeli, lebo srdce mi gniavi keď čítam také veci