Existuje podľa vás? Ja si myslím, že každý z nás má svoju orientáciu rozdelenú do určitých percent...možno blbá formulácia...proste že niekoho priťahujú na 90% ženy a na zvyšných 10% muži, alebo 100 a 0, alebo 0 a 100 to je len príklad...ale vždy sa prikl
ja somraz dala nazor ze v kazdom asi je to,...nieekdy sa prejavi niekedy nie .. moze to byt vsleijak s tymi percentami ..ale k jednemu to bude asi vzdy tahat viac
nemyslíms i že sexualita je totlaitne rozdelení že bud áno alebo nie... predstavte si priešku a na jednej strane hetero na druhej homo.... a myslím si že málokto je presne na tom jendom konci...
ja sice nie som bisexualka, ale to neznamena ze budem tvrdit ze to neexistuje
obcas dokazem citit aj fyzicku pritazlivost k zene, ale pokladam sa za heteracku, vzhladom na to ze k zene by som nedokazala prechovavat vyssie pocity..
fyzicke uspokojenie moze clovek konieckoncov dosiahnut s hocikym, ked nemysli na to ako vyzera a tak.. ked si to chlap robi s jeho rukou, neznamena to ze je na muzov, ale dokaze ho uspokojit muzska ruka..
Bisexualita neznamená 50 na 50. To na to si ako prišla. Bisexualita je aj keď napr. žena je zväčša na mužov ale niekedy ju to láka a užije si aj so ženou. A naopak. Týka sa to rovnako oboch pohlaví.
nuž, ja som bisexuál. Mňa priťahujú tak na 70% muži a na 30% ženy (ak to mám hodnotiť tak) ale na bisexualitu verím. Verím, že je tam možnosť pol-na-pol
@semhamforas zaujalo ma @6 , ty si stale myslis ze to funguje takto ?
Maximalne to moze prispiet "uvedomeniu sa" a objavenia tejto stranky v sebe. Pokial teda jednotlivec nie je 0/100. Inak sa to tam určite samé nevytvorí Potom by to muselo logicky fungovať aj opačne
@semhamforas Ok, ved klud , priznavam, možno som to zle pochopil....ale zas uznaj že tam nie je prakticky žiaden rozdiel okrem životneho partnerstva povedzme a pod...či ?
Ano o tom som tiež čítal, veľmi zaújmavá hentá antika...hlavne dobry argument na chujoviny typu "je to teraz v mode" ..."kedysi to nebolo..." atd
@nezjedzma v podstate ano ale to len preto ze najst bisexualne zeny alebo lezbicky je problematicke inak by to nebolo urcite priklananie na jednu stranu
chapem ta, ale sexualita nieje o percentualnej pritazlivosti
heterosexual je obmedzeny tym, ze ho pritahuje iba opacne pohlavie
homosexual tym, ze ho pritahuje iba opacne pohlavie
bisexual tym, ze ho pritahuje iba zenske alebo muzske pohlavie
pansexual nieje vlastne obmedzeny nicim, kedze ho pritahuju zeny, muzi, homosexuali, heterosexuali, bisexuali, trans.,....atd
(pouzivam sice pojem pritahuje, ale sexualita sa neurcuje podla toho kto sa vam paci, kto vas fyzicky pritahuje ako sexualny objekt, ale podla toho ku komu prechovavame hlbsie city , do koho sa vieme zamilovat)
Neviem čí tieto pomenovania sú vôbec na niečo platné. Keby sa to neriešilo každý by bol s kým chce a hotovo. Hneď by bolo pár večerov príjemnejších bez rozmýšľania nad tým čo som to ku.va zač.
Robiť si doma platí pre všetkých, orgie či už v hetero alebo bi/homo podobe nepartia na verejnosť rovnakym dielom. Myslim tym aj vasnive vylizovanie mandli.....a vyssie.
Ano maš pravdu, ale boli panovníci ktorí to podporovali a ludia ich uctievali ako bohov...česť Alexandrovi V.
@imoceans este doplnim, prilis by som homosexualitu nespajal s ekonomickym upadkom alebo sodomiou ....tie veci zalezia VZDY na ludoch, nie na sex. orientacii
ja si to neviem takto rozdeliť na % .. a myslím, že sa to ani nedá.. závisí od osoby aká je, nie od pohlavia, pri bisexualite.. nedá sa to takto vyhradiť, že napr. ma na 51% priťahujú muži a zvyšok ženy
NO neviem ja som si kedysi myslela že som "bi" aj možno istým sposobom som...v minulosti som sa vyspala aj s babou ale momentálne som na chlapov aj ked s babou mi to nerobilo problem
bisexualita zo sexuologickeho hladiska neexistuje. v jednej chvili clovek nemoze byt zaroven orientovany na opacne i vlastne pohlavie. moze vsak nastat situacia, ked si svojou orientaciou isty nie je, to vsak neznamena, ze je bisexual.
Mala by sa zrušiť sexualita ako taká a bol by pokoj každý predsa vidí, že ked sa berú muž a žena tak sa berú muž a žena.... V bežnom živote toto kategorizovanie podla mňa nie je vôbec potrebné. A určite by o niečo klesli napr. homofobne utoky
@semhamforas Pokiaľ ja viem, mal milenca/-ov ... a bavíme sa o bisexualite.
To čo píšeš o glorifikácii je somarina, aka glorifikacia ? Myslim že tu ide skôr o zrovnopravnenie a slobodu. + neviem o akej urážke hovoríš, nemalo by ísť skôr o dezinformáciu ? O čo menej genialny by bol DaVinci keby bol gay ?
@semhamforas nie som historik takže ti neviem adekvatne odpovedať, každy natrafil na ine informacie, to sa stava...a nie je to ani podstatne momentalne pre mna.
Podstatnejsie je pre mna to ci si napisal teraz, pretože VIEM o čom si písal aj píšeš. Nechcem ta chytat za slova ale pouzil si slovo "glorifikacia" co znamena velebenie, oslava ... a ja som ti oponoval že je to SLOVO nevhodne, (to čo si mysliš o tom či bol Tesla alebo Fero z Hornej dolnej teply, to už mi je jedno , dokazovanie prip. opaku by trvalo večnosť) prezože nikto z LGBT komunity sa nepotrebuje "glorifikovat" ale ide o zrovnopravnenie a slobodu a myslim si ze prave tomuto môžu historicke fakty ale aj myty trochu dopomôcť.
Čo sa týka toho ohovárania, áno ak by to bolo myslene ako polopravda s umyslom ti nejakym sposobom poškodiť tak ano.
@imoceans ak nevies zniest to, ze niekto ma skratka iny nazor ako ty tak skor ty si tu ten mentalne plytky, nie ti "homofobni" (pricom samotna podstata toho slova je smiesna, pretoze fobia je strach a toto urcite nie je strach z homosexuality)
@belzeboss neviem čo sa mi tu snažíš vysvetliť a na čo konkrétne reaguješ. Ak si si nevšimol posledné príspevky dal som priestor na vyjadrenie aj opozíci a otvorene som priznal svoje chyby...takže nemám pocit že by som nevedel zniest nazor druhych.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
obcas dokazem citit aj fyzicku pritazlivost k zene, ale pokladam sa za heteracku, vzhladom na to ze k zene by som nedokazala prechovavat vyssie pocity..
fyzicke uspokojenie moze clovek konieckoncov dosiahnut s hocikym, ked nemysli na to ako vyzera a tak.. ked si to chlap robi s jeho rukou, neznamena to ze je na muzov, ale dokaze ho uspokojit muzska ruka..
Ale k veci.. neviem ako muži, ale podľa mňa každá baba je bi ...
@semhamforas zaujalo ma @6 , ty si stale myslis ze to funguje takto ?
Maximalne to moze prispiet "uvedomeniu sa" a objavenia tejto stranky v sebe. Pokial teda jednotlivec nie je 0/100. Inak sa to tam určite samé nevytvorí Potom by to muselo logicky fungovať aj opačne
...logicky to nema zmysel imho
Ano o tom som tiež čítal, veľmi zaújmavá hentá antika...hlavne dobry argument na chujoviny typu "je to teraz v mode" ..."kedysi to nebolo..." atd
@nezjedzma v podstate ano ale to len preto ze najst bisexualne zeny alebo lezbicky je problematicke inak by to nebolo urcite priklananie na jednu stranu
heterosexual je obmedzeny tym, ze ho pritahuje iba opacne pohlavie
homosexual tym, ze ho pritahuje iba opacne pohlavie
bisexual tym, ze ho pritahuje iba zenske alebo muzske pohlavie
pansexual nieje vlastne obmedzeny nicim, kedze ho pritahuju zeny, muzi, homosexuali, heterosexuali, bisexuali, trans.,....atd
(pouzivam sice pojem pritahuje, ale sexualita sa neurcuje podla toho kto sa vam paci, kto vas fyzicky pritahuje ako sexualny objekt, ale podla toho ku komu prechovavame hlbsie city , do koho sa vieme zamilovat)
Robiť si doma platí pre všetkých, orgie či už v hetero alebo bi/homo podobe nepartia na verejnosť rovnakym dielom. Myslim tym aj vasnive vylizovanie mandli.....a vyssie.
Ano maš pravdu, ale boli panovníci ktorí to podporovali a ludia ich uctievali ako bohov...česť Alexandrovi V.
ženu neviem milovať, vie ma len priťahovať, viem si s ňou užiť svoje ale...nebolí ma, keď to skončí
pri mužoch som sa vedela zamilovať a vždy sa trochu bojím kamarátstiev s nimi, ale....
risk je zisk, ňe?
To čo píšeš o glorifikácii je somarina, aka glorifikacia ? Myslim že tu ide skôr o zrovnopravnenie a slobodu. + neviem o akej urážke hovoríš, nemalo by ísť skôr o dezinformáciu ? O čo menej genialny by bol DaVinci keby bol gay ?
Podstatnejsie je pre mna to ci si napisal teraz, pretože VIEM o čom si písal aj píšeš. Nechcem ta chytat za slova ale pouzil si slovo "glorifikacia" co znamena velebenie, oslava ... a ja som ti oponoval že je to SLOVO nevhodne, (to čo si mysliš o tom či bol Tesla alebo Fero z Hornej dolnej teply, to už mi je jedno , dokazovanie prip. opaku by trvalo večnosť) prezože nikto z LGBT komunity sa nepotrebuje "glorifikovat" ale ide o zrovnopravnenie a slobodu a myslim si ze prave tomuto môžu historicke fakty ale aj myty trochu dopomôcť.
Čo sa týka toho ohovárania, áno ak by to bolo myslene ako polopravda s umyslom ti nejakym sposobom poškodiť tak ano.
Ukrátená , zase zlé slovo myslím.
Keď to takto vysvetlíš tak je to o inom, teraz už viem ako si to myslel. Zo začiatku mi to prišlo trochu ako zaujatosť
Ano , nemalo by to mať so zrovnoprávnením nič spoločné, ale niekedy to môže pomôcť LGBT ludom pri comming oute...(predsutky rodiny...atd .)
Už nemám čo vytknúť...ď za pokec
Ja mám rada všetko pekné.