Zdravim ak sa niekto zaujimate o cryptomeny narazil som na stranku kde sa vam v malom mnozstve automaticky generuje bitcoin kazda koruna zadarmo je dobra i ked v malom mnozstve kludne si najdi o tom veci na nete odkaz dam dolu
vieš, že ti nik zadarmo nikdy nič nedá ... tieto stránky vždy vyžadujú pre výber vklad, ktorý je obvykle vyšší ako to čo za to dostaneš ... lepšie sú faucet sites, kde dostaneš niečo málo za captchu a pri troške šťastia aj niečo vyhráš, ale musíš tomu venovať kopec času ... celkovo sa to neoplatí
@r4ptor tak ja som sa o tom nahodne dozvedel dnes a kedze mam nejake investicie v litecoine zaujimam sa o cryptomeny.... a vyzeralo to v pohode akoze sam som zvedavy ako to pojde ci sa bude dat nieco vybrat ... mozno je to scam ...
@dee99 kamo normalne som teraz koli hentomu curakovi hore nasraty on je nejaky sudca ?? ze zajebe admin ban a admin bez opytania da cloveku ban ??? ako nechcel som nikomu ublizit ale neviem co je to za zakomplexovaneho chudaka ten batman ..... ako aj som rozmyslal ze ked to tu ludi pohorsuje ze to vymazem ale ani to tu nejde raz das nieco do diskusie tak je to tu navzdy to neradno prist na birdz najebany
Bitcoin nemá hodnotu . Ja som teraz nakúpil Birdzcoin ten patrí do kategórie tzv futurecoinov. Ba dokonca až futurefood. Čiže keď bude na svete 20miliard ľudí a nebude čo jesť tak Birdzcoin budeš môcť jesť toho bude vždy dostatok na svete ale neznamená že ho budeš mať dostatok aj ty preto inevstuj v tomto smere dobre ti radím ver mi . Nezahalaj inak budeš ľutovať , a keď nás bude 20miliard to nechceš myslím ľutovať nato nebude čas , nebude nie nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov