Prečo skoro v každom filme alebo seriáli, keď sa dej odohráva vo väzení čo i len na 2 minúty, tak je to vždy tak, že stačí aby niekto niekoho drgol a hneď sa začnú biť všetci väzni medzi sebou? WTF?
neviem ci je to tak ja naozaj, myslim ze v tych prisnejsich vazniciach si vazni rozmyslia, ci stoji za to dat par ran pastami a potom za to dostat od dozorcov (v pripade americkych vaznic mozno este horie ako u nas)
lebo @5@2 a lebo jediné o čo ide v base je neukázať slabosť , preto každé takéto niečo je vnímané ako pokus o provokáciu , keď si to necháš tak budeš za slabocha a tvoj život vo väzaní sa tým skomplikuje. Takže radšej týždeň na samotke s dobrou reputáciou ako nerobiť konflikt a mať reputáciu čo ťa môže stáť život.
Teda aspoň vo filmoch toto platí , ale naozaj v americkej base si myslím , že to nie je moc rozdielne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ma to vychovny efekt na mladez...
neviem ci je to tak ja naozaj, myslim ze v tych prisnejsich vazniciach si vazni rozmyslia, ci stoji za to dat par ran pastami a potom za to dostat od dozorcov (v pripade americkych vaznic mozno este horie ako u nas)
Teda aspoň vo filmoch toto platí , ale naozaj v americkej base si myslím , že to nie je moc rozdielne.