Ahojte, o chvíľu si budem musieť vybrať predmety do 3. a 4. ročníka, z ktorých pôjdem maturovat .. Ja by som si najradšej zvolila aj, nj, mat, bio, ale neviem, čo s takou kombináciou, asi by mi to bolo dosť nahouby dalo by sa študovať napr. učiteľstvo
kombinácia biola-matika bola aspoň u nás bežná, aj keď na výber tam potom moc nie je, najčastejšie si zvolia učiteľstvo matematika-biológia
Ja na tvojom mieste by som možno aj uvažovala o tom mat-fyze
Tuto kombináciu mala moja spolužiacka a robili sme si z nej picu ze ide na matfyz a medinu zároveň lebo bola pekne mimo
Ale nakoniec je na ekonomickej myslim a bio mala len preto ze ju bavila a chcela mat istu maturu ci co to trepala
ja som v 3. ročníku tiež mal matiku a bio, lebo som ešte poriadne nevedel na akú výšku pojdem a potom v 4. som si zmenil biolu na fyziku ale s tým že som v 3. ročníku chodil dobrovoľne na fyziku
Ja som zmaturovala z biologie a matiky, lebo ma najviac bavili a vedela som to, môžeš ísť na hociakú výšku, lebo väčšinou rozhoduje ako napíšeš prijímačky, ide len o to, že keď maturuješ napr. z biologie, tak z toho aj viac vieš a lahšie spraavíš prímačky z biologie
Daj si to čo ťa baví. Bio-matika je bežná učiteľská kombinácia, aj keď ja ju nemám.
Ak ťa baví fyzika, tak skús aj to... ale bio- nos... no ja neviem, ja osobne som prípodovedne zameraný a nikdy by som nevedel memorovať, tak preto u mňa táto kombinácia neprichádza do úvahy.
Ale aj menej tradické kombinácie biola- informatika alebo fyzika-informatika sú teraz v kurze...
@fixa ten druhý odstavček si vystihol .. moc memorovania by to bolo, ešte keď by som sa mala popri tom intenzívne venovať jazykom, to už by bol zabiják pre mňa
a ty kde studuješ, akú máš kombináciu?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ja na tvojom mieste by som možno aj uvažovala o tom mat-fyze
Držím palce na matfyze
@whatstheproblem Hej, to bude asi lepšie s tou fyzikou, ako keby som si dala k tej biole náuku o spoločnosti to bude určite menej kockovania
Ale nakoniec je na ekonomickej myslim a bio mala len preto ze ju bavila a chcela mat istu maturu ci co to trepala
spoluziacka ma psychologiu, nabozenstvo, umenie a kulturu a chce ist na technicku
Ak ťa baví fyzika, tak skús aj to... ale bio- nos... no ja neviem, ja osobne som prípodovedne zameraný a nikdy by som nevedel memorovať, tak preto u mňa táto kombinácia neprichádza do úvahy.
Ale aj menej tradické kombinácie biola- informatika alebo fyzika-informatika sú teraz v kurze...
a ty kde studuješ, akú máš kombináciu?