Najviac ho mám rád/rada je skvelý##Je to chuj, hanba 21 storočia##Hudbu má skvelú ale on nie je##On je skvelý ale jeho hudba nie je##Občas si vypočujem pár songov ale jeho moc nemusím##nevnímam ho ##nepoznám
hudba neviem,ale jeho vlasy ma kazda druha osoba na internete ... teda si aspon myslim ze sa po nom opicia ... lebo nepoznam velmi tychto slavnych ludi ci co su to D...
nevedel som že robí hudbu, podľa mňa so to nedá nazvať hudbou ale skôr kuchynskými zvukami čiže ho za hudobníka nepokladám hoci za skaladateľa dobrého kuchynského orchcestru už hej
mne sa páči jeho výzor a tie vlasy sú úžasné (to že sa po ňom ostatný opičia je ich problém) aj jeho tvorba sa mi páči.. síce už ho nepočúvam najviac z dubstepu, ale rada ho mám stále
@lawey Skrillex je matka boha. kvalita jeho hudby prameni z kvality jeho ucesu, ktory je neskutocne kvalitny. dalo by sa povedat, ze je az neskutocny. idem si ho aj pustit! hned teraz!
@rothschild tvoj nazor.. ale aj tak mam pocit že každý chujko, ktorý hrá na gitare je hneď super..
@17 a keď niekto štrngá na poháriky a to je považované za super vec?? blbosť tvoj pohľad na vec..
a ďaľšia vec, on môže sa za to že sa druhí po ňom opičia?? + ešte nikoho som s takým účesom nevidela... možno iba pár ľudí v usa a to je asi tak všetko
@lenkaska1 neviem, ale haricha povazujem za CHUJA hoc hra na gitare, tak isto aj justina ....... PANI HUDOBNICI su pre mna napr jablonsky, alebo zimmer
@blueffect si unesený že? a isto si si ho zaradil do kolonky chlapov, ktorých chcú aj hetero muži, všakže? počkaj....a nie je vlastne onm tvoj syn?? .... tak preto ho tak uctievaš ako podporuješ ho...a aj rpeto je tak genialny
@lawey som uneseny od prveho spustenia jeho hudby. vlastne hudba je silna slovo. uneseny od prveho spustenia toho oneho. no proste toho skvostu. ze sa pytas! on je v tej kolenke na prvom mieste. jeho chcu dokonca aj veci. som pocul, ze vela mopov ho miluje. je moj syn, ale len nevlastny. som len jeho matkou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
OMG ľudia to čo je ? sa sfetovaný pubertiak opiera o platne , no hnus !
@17 a keď niekto štrngá na poháriky a to je považované za super vec?? blbosť tvoj pohľad na vec..
a ďaľšia vec, on môže sa za to že sa druhí po ňom opičia?? + ešte nikoho som s takým účesom nevidela... možno iba pár ľudí v usa a to je asi tak všetko
O jeho osobe nemôžem napísať nič, keďže ho nepoznám osobne.