ano ale len preto,lebo má moj frenďák narodky...LEN A LEN z toho jediného dôvodu...inak ma moc nezaujíma....a tie debilné valentínky v škole...och.."poslala som ti valentínku aj ty mne?" vtedy by som tú krabicu vyhodila....och
vlastne ja som cez tento sviatok nikdy nikoho nemala, ale myslím, že ľahšie to budem znášať teraz s tým mojím dilinom
nemusíme si dávať darčeky, ale ten pocit je fajn
nikdy som ho nemala rada, ale to možno len preto, lebo som bola sama, ale teraz je to iné tak uvidím, ale mslím, že sa budem cítiť fakt dobre s pocitom, že ma má niekto ráad a ja jeho
no tak tento sviatook.. ja to ani za sviatok nepovazujem .. a asi ani nikdy nebudem ... podla mna ked sa maju uz dvaja radi nezalezi ci je velentin alebo obycajny den a vedie si lasku vyznat aj tak a nemusi byt valentin akurat a darceky si tiez mozu davat len tak .. e nemusia mat na to ziadny specialny sviatok.. tak asi tak to je moj nazor na valentin
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale slávime vtedy, ale nie Valentína. Priateľ má v ten deň narodeniny
nemusíme si dávať darčeky, ale ten pocit je fajn