korčuľujeeeem..ale nie kvôli tomu, aby som si vylepšila telo, ale pretože korčuľovanie milujem ale samozrejme sa snažím jesť zdravšie a aj nejaké tie brušáky niekedy a aj tie korčule pomáhajú v júli musím byť fit
snažím sa, ale nejdem si cielene za tým, skôr ma to baví ... a radšej tu váhu ani moc nesledujem aby som nebol sklamaný, ale už to na sebe vidím, že akosi vyzerám foremnejšie ...
mala by som,ale neplánujem sa chodiť kúpať na kúpaliská ani nejak inak obnažovať svoje telo...a to,čo chcem schudnúť ja,na to mi ešte nikto odpoveď nedal ,takže ani neviem ako by som to mala zhodiť
dala som že áno, ale nerobím to kvoli letu, vylepšujem sa celý rok + neskonale ma to baví a neviem si predstaviť bez toho život ke´D nemôžem cvičiť som zúfalá...
Dal som že nepotrebujem, pač trénujem po celý rok... ale zase na druhej strane pred a počas leta je to väčšia motivácia - v krátkom tričku to viac vyniká než v mikine či bunde...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Teraz asi 2-3 mesiace dozadu som tiez zacal ale bohuzial vydzalo to kratko.
Kym som chodil do skoly dalo sa to v pohode. teraz to je vacsi problem
ale inak sa posnažím, aby som trochu pribrala, musím
Nemám rád takéto obmedzenia, no moja postava vyzerá po zime fakt zle
a keď sa vystriem a stiahnem brucho, tak mi na to pár ľudí aj naletí. smiley:
a stále sa spolieham na svoju charizmu, takže kašlem na "vylepšovanie"