Miska, ja dochadzam do Brna z Prievidze. Cesta trva tak 3.5 az 4 hodiny. Myslim, ze z Povazskej Bystrice to mas trochu blizsie. Domov chodim tak kazdy druhy tyzden a je to v pohode. Ono by sa to dalo zvladat aj kazdy tyzden, ak mas dobry rozvrh.
Neviem ako je to LF, ale u nas na FI sa da vacsinou spravit rozvrh tak, ze piatok je volny (nie su ziadne prednasky, jedine, ze by si si musela dat v piatok nejake cvicenia, ak by si sa nedostala do skupiny v iny den), takze mozes v stvrtok vecer chodit domov a ak sa rozvrh dobre podari, tak v pondelok rano mozes chodit do Brna.
Mam kamosa, ktory ma doma v Prievidzi tiez dievca, zatial to v pohode zvladaju.
Brno urcite doporucujem. Nechcem byt zlym prorokom, ale sama to vies, ze ten vzat nemusi vyjst. Nemala by si mu podriadovat svoje zivotne rozhodnutia...
Keby si chcela o Brne nejake blizzsie info, tak ma kontaktuj na mail ondy1985@gmail.com alebo na ICQ 192-144-491, alebo cez sukromnu postu tu na BIRDZ.
ja som rozhodnuta pre Brno, len mi vcera prisli papiere aj z druhej skoly a hned som mu telefonovala, lebo mu hovorim vsetko. On ma zmiatol tym, ze mozno by to bolo lepsie, keby som sla do MT.
Fakt, ze som sa dostala do Brna na LF, ma pre mna obrovsky vyznam, lebo som ani nedufala, ze sa mi to podari. a zrazu som tam. uz som sa od min. tyzdna, odkedy viem, ze ma vzali, s tm v duchu zmierila a len zrazu opat pride do toho nejaka okolnost a znovu sa musim, hoci nechcem, rozhodovat.
ale asi cas ukaze, ci nas vztah je stavany na to, aby prezil dialku, a pripadne aj dvojtyzdnove odlucenie.
ak je vaša láska skutočná, tak to vydrží a ty budeš v Brne.mám tam spolužiačku ktora bývala na gympli samá 1-kárka a dáva jej to pekne zamakať.takze mozno ak si sikovná ako ona, tak urcite sa problém nemusí hladať ani v tom, ci tú skolu zvládnes.ty ju zvládnes, kedze ťa tam vzali, lebo tam sa ani priemerní podla mna nedostanú.moja sestra bola o nieco lepsia ako dvojkárka a nedostala sa na odbor ku ktorému mala dosť blízko.to je teraz jedno.nech rozhodne srdce v komplexe s rozumom
Smutny: ejha, dakujem za chvalu, ak si myslis, ze som ina ako priemer . neviem ako, ale skratka sa zadarilo.. (ale zase treba uznat, ze som tomu venovala casuuu.. )
Ahoj Miska, viem co myslis, mne sa crtal ten isty problem a tiez to bolo Brno. Zalezi vsak na tom, ake mas v zivote priority a ako vazne myslis ten vztah. Nechcem aby to viznelo kruto, ale ak ten vztah nema na dalsich 6 rokov perspektivu a potom aj dalej, tak asi by som ako prioritu volil vzdelanie. Aby si si potom "nebuchala hlavu o stenu" ze si vzdelanie obetovala koli nejakemu chalanovi, ktory ta nechal... Ale ak to s nim myslis naozaj uprimne vazne, zamyslel by som sa nad tym Martinom.
Bugs, myslim, ze nikdy nemozes so 100% istotou vediet, ze vztah vydrzi. Podla by podla mna hlupost podriadovat mu rozhodnutia, ktore ovplyvnia cely zivot...
podla mna chod do brna.budes mat lepsi zaklad do zivota.nepodriaduj svoje velke zivotne rozhodnutia na zaklade malych rozhodnuti.ja viem ze chalan nie je mala zalezitost ale ked si to vezmes z dlhodobeho hladiska tak to je tak.skola ta bude spravadzat po cely zivot a ci bude aj on, tak to je v dnesnej dobe dost nerealne.ja viem kruto napisane ale treba sa na vsetko pozerat realne.
ano jednoznacne brno... tiez som raz urobila nieco podobne kvoli chlapovi ze som zostala pri nom radsej, ze sak budeme casto spolu... on o tom vobec nevedel a odrazu mi zadrel, ze sme spolu pricasto, ako stretavali sme sa aj nadalej, ale... dodnes lutujem ze som sa nesla vzdelavat.. bola som hlupucka
ak toho cloveka naozaj milujes mala by si to sklbit aj zo skolou. lebo ak by si šla do brna a vztah by skoncil isty cas by si nemal chuta ni ucit a radsejbyt zamilovaná a ziskavat vedomosti ako sklamaná či smutná a stresovat sa v uceni
Jednoznacne Brno! Vzdelanie je podla mna dolezitejsie pre tvoj buduci zivot. Skus sa nad tym este raz zamysliet. Nespoliehaj sa na to, ze tvoja laska bude s tebou navzdy. nenechaj sa tym zmiast.
Tvrdenie, ze vysoke skoly v cechach su lepsie ako na slovensku je velka kktina. Aj tu na slovensku je dost kvalitnych skol, ktore sa minimalne vzrovnaju ceskym, ak nie su este lepsie...
Ahojky, mam kamarata ktory tiez studuje v Brne. Zhodou oklnosti aj jeho frajerka studuje tiez v Brne. Spoznali sa totiz este predtym ako isli studovat do Brna.
nevies co vravis, konkretne medicina je v cechach na ovela vyssej urovni, a inak sa tam studuje... a je lepsie byt tam, dret sa dva tyzdne a pak dojst domov na vikend, ako utekat stale domov z martina.. lebo na medine bud sa dres prve roky alebo skoncis ako ja moja rada... ak je medicina to co chces... brno a snaz sa masakralne... uzivaj si pak vikendy doma s frajírom.. drzim paste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Neviem ako je to LF, ale u nas na FI sa da vacsinou spravit rozvrh tak, ze piatok je volny (nie su ziadne prednasky, jedine, ze by si si musela dat v piatok nejake cvicenia, ak by si sa nedostala do skupiny v iny den), takze mozes v stvrtok vecer chodit domov a ak sa rozvrh dobre podari, tak v pondelok rano mozes chodit do Brna.
Mam kamosa, ktory ma doma v Prievidzi tiez dievca, zatial to v pohode zvladaju.
Brno urcite doporucujem. Nechcem byt zlym prorokom, ale sama to vies, ze ten vzat nemusi vyjst. Nemala by si mu podriadovat svoje zivotne rozhodnutia...
Keby si chcela o Brne nejake blizzsie info, tak ma kontaktuj na mail ondy1985@gmail.com alebo na ICQ 192-144-491, alebo cez sukromnu postu tu na BIRDZ.
Drzim palce pri rozhodovani.
ja som rozhodnuta pre Brno, len mi vcera prisli papiere aj z druhej skoly a hned som mu telefonovala, lebo mu hovorim vsetko. On ma zmiatol tym, ze mozno by to bolo lepsie, keby som sla do MT.
Fakt, ze som sa dostala do Brna na LF, ma pre mna obrovsky vyznam, lebo som ani nedufala, ze sa mi to podari. a zrazu som tam. uz som sa od min. tyzdna, odkedy viem, ze ma vzali, s tm v duchu zmierila a len zrazu opat pride do toho nejaka okolnost a znovu sa musim, hoci nechcem, rozhodovat.
ale asi cas ukaze, ci nas vztah je stavany na to, aby prezil dialku, a pripadne aj dvojtyzdnove odlucenie.
este raz DAKUJEM
Ak este niekto iny ide studuvat do Brna, tak tu mozeme zorganizovat Birdz stretko
Prajem vela stastia