Čawky, takže chcela by som sa vás spýtať, či vlastníte nejaký blog alebo webstránku o čomkoľvek. Ak áno, o čom je váš blog alebo web? Zaujímalo by ma, aké blogy alebo weby vás najčastejšie zaujmú
mala som asi dva blogy, ale uz davno ... a skusala som si urobit webstranku, no kedze som v tomto samouk, akosi sa mi to nepodarilo nahodit naserver, no smola..
Mal som donedavna www.pentagram.estranky.cz potom www.mafian.eu ale uz to je minulost..ale mal som v oblasti navstevnosti uspech ...po maturach nieco zalozim
ja mam blog na blogspote od googlu, a tu na birdzi
a dva blogy na blog.cz, ale uz tam nechodim, nic nedavam, uz len zapadaju prachom...ale do toplistu mi chodi pekna navstevnost - okolo 200 ludi za tyzden
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
» leitmanova.blog.sme.sk/...
a ani jeden už nejak extra neaktualizujem.
a segra má o škrečkoch
» www.dzungarovia.estranky.sk/...
niekedy som veľmi rád "blogoval" ale teraz na ti už nemám čas a s časom to bude už len horšie
a dva blogy na blog.cz, ale uz tam nechodim, nic nedavam, uz len zapadaju prachom...ale do toplistu mi chodi pekna navstevnost - okolo 200 ludi za tyzden