Čauko, týmto chcem osloviť najmä ľudí, ktorí majú blog na ktorý pridávajú nejaké literárne recenzie, vlastné diela, či už literárne alebo výtvarné alebo poprípade fotografie - čo vás viedlo k vytvoreniu takéhoto blogu a aké naň máte odozvy/či to čítajú/sl
"čo vás viedlo k vytvoreniu takéhoto blogu" - občas rád zdieľam.
"alebo sa vám nejakým spôsobom už podarilo okruh fans rozšíriť?"
na sieťach, kde takýto systém jestvuje (teda nie B., ale napríklad Tumblr), to dosť závisí od tagov, reblogov a vlastnej aktivity na cudzích blogoch. a taktiež býva dôležité sa nejak špecializovať, ale tojá nemusím, veruže.
"čo vás na takomto blogu najviac zaujme?"
občas rád vstrebávam. a znovuzdieľam to, čo iní zdieľali/vytvorili.
nemusí ísť o originalitu prejavu ani obsahu, na tom nelipnem, ale v každom prípade mám rád, keď sa nejakým spôsobom vyzýva na súboj zaužívané vnímanie, myslenie, hodnoty.
ja sa akurat chystam jeden si zalozit, ale momentalne najviac rozmyslam nad domenou, kde blogovat, aby sa to aj nejak sirilo medzi ludi a necitali to len moji znami...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
"alebo sa vám nejakým spôsobom už podarilo okruh fans rozšíriť?"
na sieťach, kde takýto systém jestvuje (teda nie B., ale napríklad Tumblr), to dosť závisí od tagov, reblogov a vlastnej aktivity na cudzích blogoch. a taktiež býva dôležité sa nejak špecializovať, ale tojá nemusím, veruže.
"čo vás na takomto blogu najviac zaujme?"
občas rád vstrebávam. a znovuzdieľam to, čo iní zdieľali/vytvorili.
nemusí ísť o originalitu prejavu ani obsahu, na tom nelipnem, ale v každom prípade mám rád, keď sa nejakým spôsobom vyzýva na súboj zaužívané vnímanie, myslenie, hodnoty.