mám zablokovanú xperia x10 mini, je to zablokované heslom na obrazovke a fakt si neviem spomenúť ani kontrolnú otázku čo robiť? v oprave to hľadali na internete a nebudem platiť za to čo si môžem nájsť aj doma (mimochodom nenašli to) čiže ako sa robí n
Čo máš proti X10 mini? Mal som ju od 9/2011 do 6/2012 a bola v pohode, nakoľko to bol low/mid-endový smartfón. Displej bol sice slabší (iba 240x320) a Android 2.1 je už v dnešnej dobe dosť zastaralí ale za to foťák a zvuk mala perfektný... čo sa týka kvality zvuku (cez repro aj slúchadlá) a výsledných fotiek, aj niektoré terajšie smartfóny zo strednej triedy by sa mali čo učiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
vies, ze ani ja neviem? a obavam sa toho, ze raz zabudnem
@normane no sak si si nevedel odblokovat klavesnicu na nokii 3310
No...
HAAAAhaaaaahhaaahahahhahaa
1) Vypni telefon
2) Stlač a drž zároveň pravé a lavé tlačítko z boku telefonu (hlasitosť)
3) stlač a pusť zapínacie tlačídlo (tlačítka z bodu 2 stále drž)
4) Telefón sa zapne - teraz sa riaď inštrukciami na displeji
Čo máš proti X10 mini? Mal som ju od 9/2011 do 6/2012 a bola v pohode, nakoľko to bol low/mid-endový smartfón. Displej bol sice slabší (iba 240x320) a Android 2.1 je už v dnešnej dobe dosť zastaralí ale za to foťák a zvuk mala perfektný... čo sa týka kvality zvuku (cez repro aj slúchadlá) a výsledných fotiek, aj niektoré terajšie smartfóny zo strednej triedy by sa mali čo učiť