Tak, dnes som si farbila vlasy, ryšavú ako už roky, no a počas farbenia mi napadlo, že hrozne chcem Ombré, jednoducho spodky vlasov čo najviac peroxidovo biele, ako keby boli konce vlasov namočené do inej farby.
preco radsej nejdes kadernicke? ja tiez uvazujem nad ombre aleee zverim to radsej kadernicke kedze po diskusii s odbornickami povedali ze to je narocna procedura. ale zas je pravda ze ja mam nemlehetne ruky a ani by som to nedokazala kazdopadne postni potom vysledok
ombre je veľmi jednoduché,nepoznám dôvod prečo ísť ku kaderníčke. Ak je niekto čaptavý a chce to mať dokonalé tak nech ide,ale skutočne sa to dá aj doma urobiť. Ja by som si nefarbila vlasy ani nepamätám,ale už tento týždeň sa idem do toho pustiť. Počkala by som na tvojom mieste,svet sa predsa nekončí
ty sa aj zehlis, nie? cize mas dost predpoklady na to aby boli znicene este aj po peroxide
kazdopadne raz by podla mali prezit, ale URCITE to bude zlte. preto odporucam k tomu este swiss-o-par fialovy sampon kt. vytahuje zlte tony, alebo platinovu farbu na vlasy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
tak keď som prišla domov tak som to odstrihla rovno...
kazdopadne raz by podla mali prezit, ale URCITE to bude zlte. preto odporucam k tomu este swiss-o-par fialovy sampon kt. vytahuje zlte tony, alebo platinovu farbu na vlasy