ako ktoru...ja som si napriklad pred dvoma rokmi povedala ze nechcem blondaka, ale hnedovlaseho,....a BUM zalubila som sa....a je to BLONDAK a este k tomu zo SASOVEJ fuj ale milujem ho a nikdy neprestanem....
Ze modrooki a blondati, taki biesu v kurze. Ako rozmyslam, tak rozmyslam, ale ziadna z mojich kamosiek, nema takeho frajera. A kamosiek mam pomerne velmi dost Takze si myslim, ze to je blbost
@21 no takých je veľa ale teraz tá dotyčná rieši s úplne šeredným,nudným (ešte k tomu hopákom) a na ňu pristarým kreténom, ale hlavne že má BMW, a nevadí jej ani, že on má oficiálne babu
a paci sa mi ale nie preto ze ma modre oci a blond haro ale preto ze ma fakt fest vnutorne kuzlo a chalana z lepsim zmyslom pre humor snad uz ani nepoznam ale zase paci sa mi aj ciernovlase hnedooke no ziaden spaniel to nie je » www.birdz.sk/webka/yachiru/f...
alebo sa mi paci chalan s cervenymi ocami a hnedymi vlasmi
ja vlastne neviem podla akych kriterii sa mi dakto zacne pacit ale moze mat vlasy a oci ake len chce to je iste
Blonďák???a k tomu modrooký?no jasné ani keby mal nohy jak modelka
Ja chcem hnedovlasého alebo čiernovlasého chlopa s čokoládovými očkami ach jaj asi sa roztopím
O jeden čas som bola na tom zaťažená...ale tie Hitlerovské názory potom opadli..mne je jedno akej farby má vlasy či oči..musia byť len zaujímavé..niečím ma upútať...na krásnych očkách si dám záležať...nie nadarmo sa hovorí že oči sú zrkadlom duše..a je jedno či sú modré hnedé alebo zelené...
a mne sa tiez nepacia blond vlasy, ja som chodila stale s tmavovlasymi... ale moj manzel ma take svetle vlasky, nie su blond ale su svetle... takze na farbe vlasov az tak nezalezi, ked ma niekto charizmu, fajn nazory a sympaticku povahu tak farba vlasov je to posledne co ma zaujima... a no s tymi modrymi ocami je to u mna podobne ako s vlasmi... aj ked moj manzel ma modre ocka najkrajsie ocka na svete
mne sa pacia modrooki blondaci ale len preto lebo chcem mat decko s inymi ako hnedymi ocami proste s bledymi a s blond vlasami.. ...blby dovod ale je to tak
podľa mňa na farbe vlasov vôbec nezáleží! Mne osobne sa páčia ázijské typy, čierne vlasy tmavé oči, šikmé oči. To sa páči mne. A blondiaci sa síce páčia dievčatám, ale hlavne pre to, že vyzerajú nevinne. Ja som letela na blondiakov keď som bola malé decko. Páčia sa mi aziati čo majú čierne vlasy a mám chalana hnedovlasého slováka a milujem ho takže podľa mňa záleži na tom čo je v človeku a nie na farbe vlasov a očí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
a paci sa mi ale nie preto ze ma modre oci a blond haro ale preto ze ma fakt fest vnutorne kuzlo a chalana z lepsim zmyslom pre humor snad uz ani nepoznam ale zase paci sa mi aj ciernovlase hnedooke no ziaden spaniel to nie je » www.birdz.sk/webka/yachiru/f...
alebo sa mi paci chalan s cervenymi ocami a hnedymi vlasmi
ja vlastne neviem podla akych kriterii sa mi dakto zacne pacit ale moze mat vlasy a oci ake len chce to je iste
Ja chcem hnedovlasého alebo čiernovlasého chlopa s čokoládovými očkami ach jaj asi sa roztopím
Najelpsie su take spinavy blond az do hneda a modre oci ( vid ja)