Jj, tak táto hra je pecka... Ale tiež ťažká ako sviňa...
Prvý diel som prešiel v pohodke (až na finálneho bossa, ktorý umieral príliš pomaly, tak som si pomohol trainerom) a v dvojke som tuším v pred-pred poslednom leveli - miestnosť so štyrmi generátormi, kopou poskokov a veľkým prasaťom, ktoré ma vždy rozbije na sračky...
Je to bohovská hrá myslím jednotku videl som aj film len škoda že to je nízkorozpočtový prepadák ale nič iné sa ani čakať nedalo. Ja som to hrával po nociach zo strachom v očiach
No hral som jednotku ked bola v Leveli. Sa mi to lubilo ked som tam zabijal tych zombikov na zaciatku a potom sa mi velmi lubilo ked som killoval ludi ale ked prisli na scenu tie nechutne lietajuce hlavy s chvostom to som fakt nemusel. a upirov tiez nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Prvý diel som prešiel v pohodke (až na finálneho bossa, ktorý umieral príliš pomaly, tak som si pomohol trainerom) a v dvojke som tuším v pred-pred poslednom leveli - miestnosť so štyrmi generátormi, kopou poskokov a veľkým prasaťom, ktoré ma vždy rozbije na sračky...