Čo si o tom myslíte? Od tetovania cez tunely v uchu ,piercingy atď ... Páči sa vám to ? Ak áno ktoré by ste si najradšej dali ? Ja sama mám tunely v uchu a vblízkej budúcnosti by som chcela mať aj tetovanie a piercing
nie nie nie. teda na sebe nie. chcela som tetovanie, ale keď som rozmýšlala, že by som mala do konca života niečo napísané na chrbte, tak som si to rozmyslela.
No mne osobne sa to paci... na muzoch sa mi sice piercingy nepacia, len tetovanie, ale ja sama mam dva a planujem si dat treti (posledny) do brucha (lacne a otrepane, ja viem) ... a aj kerky, jeden latinsky vyrok na siju a horove oko na kotnik ...a tym koncim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
podkožné implantáty, tetovania na ksichte, menenie sa na zviera, tak to je trochu extrém...
Ostatné je mi skôr hnusné.
Ale páčia sa mi obe, len to musí človeku sadnúť. Ak to nie je prehnané, prečo nie
A tunely no..to podľa mňa veľmi málo ľuďom, ale zas keď to má ten správny človek, je to krásne.
a tunely sa mi tiez pacia, pokial niesu privelke
Hlavne tunely, je mi až zle keď to vidím.
Jedine nejaké drobnučké tetovanie