mám taký drobný problém... už asi mesiac a pol mám takú divnú bolesť v hrudníku (občas - často, najmä vonku a tak). ono to ide akoby od srdca, ale pobolieva nma aj pravá strana. ono akoby tam boli pľúca chytené, alebo kerá mater. doktorka ma už poslala na
mňa raz bolelo tam dakde, som si myslela že srdce, že už idem do finále a blížim sa k infarktu, a potom som zistila že to som si len natiahla ten sval čo máš pri kozách jak som nosila škatule ale to asi nebude tvoj prípad keď to máš už mesiac a pol, mňa to bolelo tak tri dni
lekár ti najlepšie povie, ale môže to byť takmer hocičo:
vrodená chyba srdca, ktorá sa prejavila neskôr
úraz
vírus alebo baktéria parazitujúca na pľúcach či srdci
...
alebo aby som ťa potešila, celkom pokojne to môže byť obyčajný prechodený zápal pľúc (i keď ani túto diagnózu by som nikomu neželala, lebo má doživotné dôsledky na kapacitu pľúc)
Aj mňa bolieval hrudník zistili mi astmu dali mi lieky a už je to všetko fajn stuck_out_tongue:odľa mňa sa nemusíš moc obávať, že to máš zo srdca lebo veľa ľudí často bolí pri srdci a málokedy to s ním súvisí. Bolesť môžeš mať aj s toho, ak chodíš zhrbená, že si tlačíš na hrudník tých možností ja fakt veľa. Najlepšie povedia len doktori
príčin môže byť veľa, skús sa zamyslieť, či nemáš náhodou nedostatok pohybu, lebo u mňa je tento problém, mňa v hrudníku často pichá, kvôli chrbtici, aj pľúca, stačí, že doma sedím dva dni vkuse a je mi totálne zle, pohyb je number one, a inak môže to byť z chrbtice, neodporúča sa ani spať na bruchu, hlavne tým, čo majú skoliózu
ja som mala presne taky isty problem tiez ma poslala doktorka na kardiologiu tam mi spravili rtg srdca a zistila mi ze mam zacviknuty nerv a skoliozu.. tak ma poslala na rehabilitaciu na ktorej som este nebola..
ahojte, uz asi tri mesiace mam picha v okoli hrudnika neviem co sa so mnou deje mam pocit ze zomieram,spatne sa mi dycha a mam bolesti na lavej stane.neviem ci je to od chrbtice alebo mam niejaky problem so srdcom.Su to divne stavy a niekedy mi pride uplne nevolno a zrychli sa mi tep.pa
ahoj irka, co ti je? ja mam presne podobne stavy. kolko mas rokov? ako si vyriesila ten problem? lebo si to napisala uz 10 januara 2009 takze je to uz davno a mozno si uz nasla riesenie. a co ti povedal doktor? bola si na neurologii a na kardiologii? zvykne to byt zaskoceny nerv v chrbtici. mozno aj ja mam toto. presvedcilo ma najma ze si napisala ze sa ti aj zrychluje tep v dosledku toho. odpis mi prosim ta. dakujem.... viktor (vickobox-169 zavinac yahoo c o m )
@nemamprachy prstan s fajcenim !! nic horsie pre srdce ani byt nemoze !!§ na dobru funkciu srdca kedze to mas zrejme z toho odporucam dennne pit za dve lyzice tekvicoveho oleja a jeden strucik cesnaku a nezaskodilo by ani krocha cibule a papriky denne a bude ti hej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
vrodená chyba srdca, ktorá sa prejavila neskôr
úraz
vírus alebo baktéria parazitujúca na pľúcach či srdci
...
alebo aby som ťa potešila, celkom pokojne to môže byť obyčajný prechodený zápal pľúc (i keď ani túto diagnózu by som nikomu neželala, lebo má doživotné dôsledky na kapacitu pľúc)
Ja si myslím, že to mám od psa, lebo ona má skoro viac kíl ako ja a ked začne ťahať, musím sa strašne namáhať, aby išla tam, kde chcem ja.
Mňa to bolieva skoro každý deň.
@12 hovado
1. hulis? travu myslim
2. pocitujes aj svrbenie/trpnutie ruk/noh, obzvlast prstov len tak?
3. neberes nejake sracky typu aminokyseliny, epo, kreatin a pod?
2. nie
3. čo si to pre boha o mne myslíš?
okrem toho, nič mi netr´pne, infarkt som nedostal
ináč, za posledné tri dni som mal len 1 jedinú cigaretu!!