práve som došla z návštevy mojej sesterky ktorá má 4 mesačnú dcérku... a doteraz sme nemali problém stále sme sa smiali.. a dnes pozrela sa na man a v kuse plakala!.. .. ja neviem či sa ma začala báť alebo čo.. ako do teraz som žila v naivnej predstave že nie som až taká špatná ale.. keďže deti a blázni neklamú začínam pochybovať..:/
Vacsinou ma praveze maju celkom radi (ked si ma prave nemylia s "tetou"). V jednom pripade na mna dokonca taky maly spunt skrikol "tato"... Celkom ma zamrazilo
ja som raz bola v coop jednote tesne pred vystúpením a mala som na sebe košeľu, rifle, chaps, klobúk, šatku a všetko ostatné, čo k westernovým vystúpeniam partí...a stálo pri mne také malé decko, mohlo mať zo 3 roky...tak na mňa začudovane kukalo, tak som naňho žmurkla že "čau, kamoš..."
Chvíľu bolo ticho a potom taký zdesený výkrik: "MAMÍÍÍ!!!!" a utekalo preč
Mne to pripadalo ako "pomoooc, veď to strašidlo s klobúkom hovorí!!"
ale dnes bola sranda v buse bol tak 3 rocny cigan celkom som si uzil jeho pohlad poskuloval po vsetkych ako po vrahoch potom este jeho mama vyskakovala na ludi
@mielikki to si ešte nevidela tie ďábelské xichty čo strúha teraz má dva spodne zuby a keď vystrčí tú spodnú sánku zafuní na mna tak často sa jej i ja zlaknem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
To uz sa ma skor boja stare babky (bohvie preco)
byva okolo mna v autobuse dost volnych miest, aj ked niektori stoja
a nechápem prečo
Chvíľu bolo ticho a potom taký zdesený výkrik: "MAMÍÍÍ!!!!" a utekalo preč
Mne to pripadalo ako "pomoooc, veď to strašidlo s klobúkom hovorí!!"
ale dnes bola sranda v buse bol tak 3 rocny cigan celkom som si uzil jeho pohlad poskuloval po vsetkych ako po vrahoch potom este jeho mama vyskakovala na ludi
..kvak..