Chodili sme spolu uz 2x ... teraz je to take zlozite ... on hovori ze miluje len mna ze je hlupak ze si to uvedomil az teraz ... ja ho velmi lubim ale bojim sa lebo sa nechcem v nom znova sklamat ... vtedy sa to pokazilo lebo sa dozvedel o nejakych veciac
Fúúúú....30 km je fakt dosť..To ja by som asi neprežila..Predstav si že niektorí prekonávajú aj väčšiu vzdialenosť a sú šťastní.
A nepochopila som..on ti ako niečo spravil či čo? Lebo nevidím dôvod že by si mu znova mala veriť..nespomenula si nič čím ťa sklamal..Sorry..nechápem..
myslím že ta diaľka nehrá rolu.. otázne je či chce byť s tebou.. či ťa miluje.. ak áno bude za tebou chodiť.. nie je to tak ďaleko.. tu skôr by som odporúčal príručku.. čo je to láska
@Wow_arwen nie aj ty máš pravdu.. len že čo ona tu vlastne rieši? že býva tak ďaleko, ,,30km´´ a že niekedy sa jej ozve niekedy nie..a že raz je k nej milý a raz nie? tomu sa vraví láska.. no:d nechápem tomu to celému... ak sa raz milujete tak nemáte čo riešiť.. tie km by vadili jedine vtedy keby medzi vami bol oceán a musel by tých 30 km preplávať..alebo ak by k vám nechodili žiadne autobusi a cesta by bola taka razbitá že sa po nej nedá prejsť.. inak neviem čo tu riešite veľa šťastia
Sám nevie čo chce..ukáž mu, že keď teraz nevyužije šancu, tak viac už nebude môcť..a okrem toho..30 km je nič!! ja práveže také preferujem..minimálne z vedlajšieho mesta aby to nebol stereotyp...
No, mne sa stalo daco podobne a tak som tomu dala sancu a doj*balo sa to skorl a to som na tej strane, ze si myslim, ze za rozchod mozu urcite obe strany svojim dielom ale toto bola fakt silna kava, ktorej zaklad tvorilo vela intrig ktore boli zaliate zavistou ale aby som nekecala len o seba ja si myslim, ze chod do toho!!! A snad budes mat viac stastia.
30km? a to je vela? sak to je normal ...ja byvam na jednom konci Ba (dnv) a vrajer na druhom konci (trnávka)..a to je tiež 30km skoro..tak to ma ten tvoj chlapec divný problém..
a mala by si to sním vyriešiť..ale podla mna pravdepodobne asi na teba kašle...lebo keby ta lubil tak takto sa nechová ...
ked sa raz človek otravi jedlom, to neznamena , že uz nikdy nebude jest",, to plati aj vo vztahoch a s dôverou. Niiekedy je dobre odpustiť partnerovi a dat mu šancu, no treba tam rozlýšiť, či je šanca na obnovu realna a urcite potrva mesiace kym si partner ziska prirodzen doveru spat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
2. raz ste sa uz rozisli
3.veri viac neoverenym veciam od zlych zdrojov ako tebe
4. ak si si nie ista
nevidim dovod preco by ste mali byt spolu.
A nepochopila som..on ti ako niečo spravil či čo? Lebo nevidím dôvod že by si mu znova mala veriť..nespomenula si nič čím ťa sklamal..Sorry..nechápem..
a mala by si to sním vyriešiť..ale podla mna pravdepodobne asi na teba kašle...lebo keby ta lubil tak takto sa nechová ...
Lenže pokiaľ si nie si istá, tak to treba prehodnotiť a dať na inštinkt.