Moj vztah s chalanom trva uz 7 mesiacou.Vzdysme byvali kazdy den spolu,ale teraz sme tak pomenej..a v poslednej dobe sa hadame pre kazdu chujovinu...a uz sa mi stalo asi 3 krat ze pocas hadky sa ma spytal ci si myslim ze nas vztah ma este zmysel ked mame
Ma inuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ukonci to hned!!!!!!!!!!!!!!!!
ska jasne chapem ked ste spolu kazdy den uz si leziete na nervy tzv. ponorkova choroba...a si ako kazda mlada baba ktora ke dnie je s chalanom kazdy den uz si mysli ze je zle ale toto vyzera na rozchod aspon z jeho strany...
podla mna my ti tu nemozeme velmi poradit, lebo nepozname ani teba ani jeho. nie vzdy sa da povedat modelovy priklad- ked povie toto, znamena to rozchod...
ale dost tu zalezi, ci tie odlisne nazory su na veci podstatne, alebo nie, lebo ak ano, je to celkom pruuser
mas malo rokov na vazny vztah a toto urcite nie je tvoja zivotna laska , ked ta necha nahodou , tak ti to prospeje ako nova skusenost do zivota a urcite najdes takeho , s ktorym sa nebudes hadat po siedmych mesiacoch ani po 5rokoch ani nikdy abo raz za cas...drz sa
Myslim, ze ma celkom pravdu, v takom vztahu, kde sa hadate pre kazdu malickost je zbytocne zostavat. Laska neni o tom, ze ked ste spolu casto a lepsie sa spoznate, tak si zacnete liezt na nervy.
najlepšie by bolo keby počkáš aspon také tri štyri dni a až potom sa s ním stretneš..uvidíš že mu budeš chýbať a bude to iné ..a ak nie..tak potom to nevyšlo
Dojdi za nim a povedz mu nech ti na jednu otazku odpovie uprimne ... a on ti zadeli ze jo ... a pak sa ho spytaj ci ta este lubi ... pozeraj mu do oci to URCITE spoznas ked to hovori uprimne ...
presne tento problem mam aj ja s chalanom..ale uplne...ibaze z opacnej strany.ja sa chovam ako tvoj chalan.podla mna ked ste uz spolu tak dlho,nie ze by ta nemal rad,ale myslim ze ked sa stale hadate(berem to ako z mojej strany-ze ako to mam ja s frajerom,a co si myslim),on uz nechce znasat neustale vycitky a hadky a pre nic..tak sa ta ôen orientacne pyta ci to ma este zmysel s vami..o tomto by sa dalo bavit ale lepsie cez spravy
Mala som priatela...chodili sme spolu 4 mesiace, on zmaturoval a odisiel robit do zahranicia na 2 roky ( som z toho welmi smutnucka pise a wola mi kazdy den..ale bojim sa ze si tham najde inuu..a ja ho budem cakat co mam robiit?? mam na neho pockat alebo co mam robiit??..ja mam 16 plss poradte mi a ete uz viac ako tyzden sa mi neozval vraj nemaa kred
Trosqa aom sa sekla napisala som t tham kde nemmaam soorkyy ...ale ja som tiez mala to iste stale sme sa hali boli sme v strese...mjej komoske pomholo to ze s nim mala sex..thaky tyzden sa vobec nehadali vsetko v pohodke a potom to zacalo z novi pre vsetko sa hadali a ked mala zase s nim sex bola to pohodka mno nefiemm mozno to zabera,..ale mu mozno nieco chyba..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale dost tu zalezi, ci tie odlisne nazory su na veci podstatne, alebo nie, lebo ak ano, je to celkom pruuser
Moja kámoška má PRESNE TOTO ISTE... AJ CAS.. AJ VSETKO VSETKO VSETKO... tiež sa jej to spýtal..
a presne VSETKO...preto som sa rozhodla,že si ona
ale podla mna to nema buducnost..