uz par mesiacov si pisem s jednou babou.....je z toho isteho mesta ako ja...a najprv to bolo take kamaratske pisanie...a po case som zistil ze som sa do nej pravdepodobne zamiloval...niekedy sa mi s nou sniva alebo ked sa nudim tak na nu myslim.....a chce
Kazdy je na nete "genialny"... A co ked ju spoznas a zistis, ze je UPLNE ina, ina nez to, co sa Ti na nej PRAVE paci? POUZIVAJ MOZOG, CHLAPCE, ne len Tvoje poblaznene zalaskovane pudy.
tak ju zavolaj aspon niekam na rande,nebyvate daleko od seba takze to mas fajn...ked sa parkrat stretnete potom uvidis na com si ked sa "normalne" spoznate...nehovor jej nic radsej,najprv sa normalne zoznamte a potom uvidis co a jak jej mas povedat...
@13 ked mu neveris tak asi tam vsetko nefunguje tak ako ma nie? Na to aby ta podviedol nemusi byt v taliansku staci mu nebyt s tebou... sak ta otazka sa da otocit presne opacne "da sa dievcatam verit? ta moja je na slovensku a ved viete co" ako by si sa citila keby vies ze o tebe pochybuje?
vies co kazdy ti moze pisat, nerob to , stretnite sa a somariny, ale najlepsie bude, ked sa jej priznas, a ,ked ti povie ne tak jej povedz ze sa s nou chces aj nadalej piratelit, vies odmietnutie boli,ale neistota zabija
@0 akoze chlape ..ty mas 19??....akoze nechapem ako sa mozes do niekoho zblaznit ked si ho v reale nestretol!.... takze ked chces odomna radu tak znie ..pozvi ju von ...spoznajte sa osobne ...zistite o sebe co najviac a potom uvidis ci s nou nieco chces alebo nie...
Si pred hotovou vecou, bud ta naplna vas sucasny..kamaratsky vztah, alebo nie a skusis si ju nejak nabalit, v kazdom pripade ak to nebudes moc silit, tak pochybujem, ze by to (dlhodobo) znicilo vase kamaratstvo v pripade, ze by to nevyslo, ak v rozumnom rozhovore vyjadris tvoju muznu nezavislost (=ze na nej nebudes lipnut a dobiedzat atd)
@24 ...ja som vedel ze to niekto vytiahne....ved kazdy clovek zije inak...inak citi a vsetko okolo toho..neviem kde je naopisane ze 19 rocny sa nemoze zamilovat len tak....ale neva....diky za odpoved
on to myslel skôr tak že väčšinou by si mal mať s týmto už nejaké skúsenosti, a ver mi "láska cez internet" neexistuje existuje spoznanie sa cez internet a láska v reáli a odpovedí na otázku tu už máš milión rovnakých.. pozvi ju von, ale nikam sa neponáhľaj... nie že stretnete sa a ty: " ahoj, ja som xxx, a ľúbim ťa, chceš ma ?" tým by si ju odplašil skôr len si výjdite niekam na rande a uvidíš či si padnete do oka.. a počas, alebo nakonci toho rande sa jej aj spýtaj či sa ešte uvidíte... podľa toho budeš ako-tak vedieť na čom si
@28 ... ja ho chapem...vsak mu dakujem za jeho koment....ale to neni take pisanie ze "ako sa mas, co porabas" a take veci....ale take do hlbky...o vsetkom... a jasne ze by som na nu nesiel tym stylom ze " ahoj, ja som xxx, a ľúbim ťa, chceš ma ?".....ale pokecat a tak....ale diky za radu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
inak dakujem seckym .... pravdepodobne s nou pojdem len tak von a potom sa uvidi.....este raz ....THANX seckym
@13 Ako ktorým, toho svojho najlepšie poznáš ty sama. A mala by si vedet, ze vztah bez dôvery nemá zmysel.
lvanka : dakujeeeeeem .... takze nie hned je to mam prezradit.......thankxxxxxxxxxxxxx
Ja by som bola za to, nech sa najprv spoznaju lepsie a cas ukaze, ci z toho bude nieco viac.
Od Témy:" čo sa týka kecania "do hlbky" tiež som to ale pred rokom vedel skoro s každou babou tak pokecať, teraz ani moc nie bo som uzavretý človek"
@30.. ja som bol tiez uzavrety...ale zistil som ze takto to nikde nedotiahnem...