nie nikdy by som sa nebala...ja sa ucim kvoli SEBE a preto mam skoro vzdy dobre znamky, kazdym rokom mamm lepsie a som cim dalej tym spokojnejsia lebo kazdym rokom sami dza lahsie ucivo, tym padom sa netrba ucit
najhoršie som za tento polrok dostala v škole 2ku možno nejaká 3ka by sa ešte našla takže absolútne nemám zo známok strach...ani som nikdy nemala...aj kebyže dostanem za deň viac 5iek bola by som úplne vpohode a to už vôbec nie že rodičia by mi kvoli zlej známke nadávali alebo nebodaj ešte bitka a podobne...
az tak ee aj ked nejaky strach tam je ale ked mam zlu znamku napr 3-4 tak sa vyhovorim ze ta pisomka bola tazka a ze zle dopadla a ze aj dobri ziaci mali zle znamky
nikdy som sa nebala a myslim ze sa ani nikdy nebudem.. ucim sa celkom dobre a aj ked obcas dostanem tu 5-ku (ale nie na vysvedceni) tak je to v pohode.. otec povie ze aj on bol taky a mama ze sa to stava ale nech si to opravim.. takze..
Nie nebal som sa chodit domov aj so zly znamky ked uz to bolo ze 4 alebo 5 tak som dostal vyplach zaludka ale inak v pohode. A teraz na VS to uz nikoho netrapi pokial dostanem kredity
ano straaane sa bojim .. asi budem spat pod mostom najblizsie 2 tyzdne
ale ne.. ked mam zle znamky automaticky vraciam peniaze.... ked mam dobre, dostavam peniaze .. a kedze milujem peniaze ... mam dobre znamky .. viem ze neni dobre robit veci za prachy, ale lepsiu inspiraciu nepoznam, a ked si to tak vezmete, aj do prace budete chodit kvoli peniazom
a ak niekto hovori ze ne, ze preto ze ho to bavi, tak chcem videt kolko by mu to vydrzalo , kebyze neni plateny
to skôr vtedy sa oslavuje!!!
u sestry to bolo vždy naopak, tá keď dostala trojku, aj sa rozplakala ja som taký flákač viac.. neviem však akým zázrakom, vždy som si známky opravila ku koncu roka - naučila sa a prihlásila, zlepšila priemer na nejaké 3 trojky a ostatné 2jky .. ale akože jednotky boli veľmi výnimočné. rodičia si zvykli ako si ich naučíte, tak ich máte no a teraz som v pohodke na vysokej škole... nezáleží na známkach, ale na šikovnosti!!! to mi verte
mne sa nahodou zadarilo toto vysvecko, tak som nadmieru spokojna:d
ale ked su horsie casy, nosim aj 4ky, ale vacsinou to skonci tak, ze si za to mozem sama a dostanem trochu hubovu polievku, ale inak nasich znamky netrapia pokial to nie su 4ky na vysvecku, tak je to v pohode.
Ja sa vôbec nebojím prísť domov aj s päťkou ak sa pritrafí...učím sa dobre a rodičia mi v tomto dôverujú...takže v pohode...Raz sa mi stalo, že som v jeden deň dostala tri štvorky...prvýkrát v živote štvorka a hneď tri v jeden deň
Viem že ked som bola malá tak ma mamina vždy hrešila za známky ... vtedy som nechápala prečo ale teraz s odstupom času jej za to veľmi dakujem. Naučila ma, že sa učím len a len pre SEBA a teraz ak ked sa mi občas podarí chyťiť zlú známku tak ma už nemusí hrešiť, automaticky viem že si ju musím opraviť. A ked dostanem dobrú známku tiež ma nemusí chváliť čči obdarovávat darčekmi stačí mi jej úsmev.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale ne.. ked mam zle znamky automaticky vraciam peniaze.... ked mam dobre, dostavam peniaze .. a kedze milujem peniaze ... mam dobre znamky .. viem ze neni dobre robit veci za prachy, ale lepsiu inspiraciu nepoznam, a ked si to tak vezmete, aj do prace budete chodit kvoli peniazom
a ak niekto hovori ze ne, ze preto ze ho to bavi, tak chcem videt kolko by mu to vydrzalo , kebyze neni plateny
moji rodičia sú zas mimo, ak dostanem 1tku
to skôr vtedy sa oslavuje!!!
u sestry to bolo vždy naopak, tá keď dostala trojku, aj sa rozplakala ja som taký flákač viac.. neviem však akým zázrakom, vždy som si známky opravila ku koncu roka - naučila sa a prihlásila, zlepšila priemer na nejaké 3 trojky a ostatné 2jky .. ale akože jednotky boli veľmi výnimočné. rodičia si zvykli ako si ich naučíte, tak ich máte no a teraz som v pohodke na vysokej škole... nezáleží na známkach, ale na šikovnosti!!! to mi verte
ale ked su horsie casy, nosim aj 4ky, ale vacsinou to skonci tak, ze si za to mozem sama a dostanem trochu hubovu polievku, ale inak nasich znamky netrapia pokial to nie su 4ky na vysvecku, tak je to v pohode.
Takže nemám dôvod báť sa ísť domov