Nezvyknem mať s tým problém...ani pri obhajobách....ale na strednej som raz recitoval báseň od Júliusa Lenka - Záprah...bohovská báseň..tu by som dokázal recitovať aj pred plným štadiónom
Prekáža mi hocikto, koho poznám, čím viac cudzích ľudí, tým lepšie Ale akonáhle zasvieti "červená", introvertná mizantropická psychopatka sa zmení na všetkýchmilujcu profesionálku
dnes som to rozoberala ked som mala 10 nemala som problém recitovať na okresnom kole hviezdoslava prózu a teraz mám problém 4 strofy pred bandou teliat povedať
určite áno, mám z toho panický strach, mám panický strach z prezentácii na vysokej, mala som problém pracovať s ľuďmi v divadle a pozitívne ich buzerovať.. lebo sa ich bojím (no teraz už ani nie).. proste nie som rada byt v stredobode pozornosti
ľúbi sa mi to, síce som občas trošku nervózna, resp hovorím si "nezakoktaj sa, neopakuj slovo "vlastne" a dívaj sa čo najviac na poslucháčov".. inak pohodička
no konecne dobra anketa aze niesom jedina som rada.. presnem mam stym problem ale to ovtedy cosom prisla na strednu aj ine veci ale proste len pred celou triedou pred mojou skupinou uz vpohode a zas pred cudzimi bysom to asi skor ako pred tymi co poznam neviem asi mi niekto vadi ztej druhej skupiny
asom cchela dobre nieekdy sa aj cervenam a tak ale zas medzi inymi ludmi velmi rada kecam s cudzimi atak ale zas mam spouziacky kt. sa na hviezdoslavovi otacali a jednej to neslo asi ani na 5 krat proste nechapem.. ajedna zas nechapes ako bdue odpovedat na maturite lebo odpoveda asi tak celu hodinu vieto len jej nieco robi problem..:/
ked mam vela problemov v sukromi, tak mam uplne na haku nejaku prezentaciu alebo prejav.... ale ked nemam co inme riesit tak sa zapodievam mojim vystupovanim... strasne myslim na to co si o mne ludia myslia... pred dospelými nemam problem.... ale ludia v mojich rokoch (aj dospeli urcite,ale ich nazor ma nekedy fakt nezaujima si vsimaju kazdy jeden moj pohyb a intonáciu slova a ako keby som sa bala, ze im mojim prejavom ukazem aka som.... a to nerada ked ludia viedia o mne viac nez maju:/....a tak znervoznem a som v p........ .... no newem musim sa dalej skumat....a zmazat vsetky moje socialne fobie... je ich dost:/
na vysokej nie je problém a je aj kus srandy.som aj patrične ohodnotený. vždy patrím medzi študentov najlepšie hodnotených tak sa mi to aj páči. mohli by byť seminárky aj na viac predmetov na zápočet.
záleží aj na tom, aký mám deň.. alebo podľa toho, kto všetko tam je, koľko ich tam je.. pokiaľ je tam o človeka naviac, alebo niekto nový, tak hej.. :/ a neviem prečo, je to kravina..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
od prvého stupňa chodím na všelijaké súťaže a nikdy mi obecenstvo nijak neprekážalo
nabuduce si jebnem nejaku demenovku.
Ale ináč fájn.
A také že básne alebo tak sme sa ešte nemuseli učiť, ale rada ich napríklad čítam pred triedou, a keby máme nejakú recitáciu, tak by som rada ..
Potom to tak aj dopadne.