nie, zmeny vyzoru, sedin a tak sa tiez nebojim, ale bojim sa chorob, podlomeneho zdravia, to ze budem mat na policke 20 druhov krabiciek liekov, to ze budem cakat cele dni u ortopeda, ze nebudem moct chodit bez pomoci a tak
ani neviem. najlepsie by bolo, keby som sa zasekla na 25tke alebo tak, lebo momentalny vek a fyzicke postavenie ma limituje vo vela veciach. proste chcem byt starsia. ale desim sa veku 60+ a nie kvoli vraskam a sedinam, ale kvoli tomu, ze budem spolocnosti a rodine uz len skorej na pritaz.
Skôr toho, v akom budem zdravotnom stave. Lebo ostať niekomu na krku, kto mi bude musieť nosiť jedlo do postele a odprevádzať ma na záchod, fakt nechcem.
Najviac ma desí, že neviem, kedy budem mať šediny a ani aký to bude odtieň ( biela, šedivá ) a ešte nerada si farbím vlasy...niektorí ľudia majú šediny od 15 a preto ma to trocha vzalo...inak by som to mala v paži tak do 38 kedy mojej mame začali...nemôžem vedieť, nakoľko som po nej...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
len sa bojím že sa "rozpadnem", že ma bude bolieť môj pokrivený chrbát, odídu kĺby, prestanú fungovať pľúca....a pod.
a nebojím sa...
Skôr toho, v akom budem zdravotnom stave. Lebo ostať niekomu na krku, kto mi bude musieť nosiť jedlo do postele a odprevádzať ma na záchod, fakt nechcem.
ale z fyzických prejavov starnutia sa nebojím ničoho, lebo som skôr založená tak, že ide o to, čo je pod povrchom a to čas nepoznačí.
A proti fyzickému sa dá esteticky zakročiť.