čo ťa k tomu viedlo, prečo si to spravil? Či sa to partner dozvedel, alebo si sa sám priznal. Či si to oľutoval, alebo nevylučuješ, že to niekedy zopakuješ. Poučil si sa? Trápil si sa kvôli tomu? Ako sa to skončilo, ste spolu alebo nie?
och kolko otazok.. ti bol frajer neverny a chces zistit v com mohla byt chyba,ze si nasiel druhu?
mozno si bola len nahrada,mozno ste boli uz spolu dlho,mozno kvoli tvojej povahe,mozno... je toho vela co by mohlo byt...skus si to otocit,preco by si to urobila ty..
ale moja odpoved je,ze nikdy som nebol neverny...a mozno ani nebudem..
Len chudáci čo sa nevedia ovládať môžu byť neverní. A rečičky typu, bol som opitý/á, bolo to čisto fyzické alebo som pravý nevybúrený chlap musel som ju vyprášiť, no to je vrchol kokotizmu Ešteže som arogantný debil, ktorý vo všeobecnosti opovrhuje ľuďmi a cíti voči nim averziu. Nedokážem sa s ľuďmi rozprávať bez toho aby sa mi zdvíhal žalúdok, nie to ešte s nejakou ľudskou pliagov súložiť a podvádzať Bohyňu... Ale to už je ľudský údel byť slaboch a chudák
@matwejo nedonútila ona ma núti iba pracovať a písať neškodne a milo vyzerať môže a väčšinu času aj je no a potom ťa lepšie spozná, ty ju a už nemusí byť milá a neškodná , ale chvalabohu že vie byť aj zlá a rada sa bije ^^ niekedy mám viac modrín ako keď padnem zo schodov keby bola stále milá a neškodná bola by s ňou nuda to máš ako s počasím, nemôže furt svietiť slnko, občas treba aj hromy blesky
Nebola som a ani nikdy nebudem,ked niekoho lubim, tak naco a ziadny iny chalan mi nestoji za to aby som takto ublizila milovanemu cloveku, myslim, ze ked niekto naozaj miluje, tak nedokaze byt neverny
hovorí sa "nikdy nehovor nikdy", ale ja som neverná nikdy nebola, hoc príležitosti boli, ale jednoducho to nedokážem. ak chcem spávať s niekým iným ako so svojím frajerom, tak sa s ním najprv rozídem. je to nefér voči tej osobe, s kt si, nech je akákoľvek. (okey, nemyslím teraz nejakého tyrana al podobne, tam aj tak nevera nie je rozumná, ak by sa to dozvedel )
nebola som neverná a preto som bola asi práve ja vždy tá podvedená...so sad,ale toto sú ľudia...ale ak má niekto sklony k podvodu,nech si radšej hrá Sims ako by mal ubližovať niekomu blízkemu...ak miluješ,nedokážeš podviesť!!.....end
nie...asi by som to nedokázala. Okrem môjho ma iní nezaujímajú...jedine kamaráti mužského pohlavia, ale s nimi si neviem nič iné predstaviť..ale tak nikdy nehovor nikdy...
Mňa teraz podviedol frajer,boli sme spolu 2 roky a ked som sa ho opýtala prečo,tak mi povedal že sám nevie prečo to urobil,podľa vás to je výhovorka?Ja som sním plánovala žiť, mať rodinu :´(
Bola som neverná, ikeď som si myslela, že nikdy nebudem.
Nemusela som byť opitá, nebolo to čisto fyzické ani žiadna iná výhovorka, mňa ten človek svojou osobnosťou jednoducho zvalcoval, zatriasol mi pôdou pod nohami a ja som nevedela, kde je sever.
Oľutovala som to, samozrejme... a vždy, keď si na to spomeniem, mám hrozný pocit so seba samej. Milý o tom nevie a verím, že sa to ani nikdy nedozvie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
mozno si bola len nahrada,mozno ste boli uz spolu dlho,mozno kvoli tvojej povahe,mozno... je toho vela co by mohlo byt...skus si to otocit,preco by si to urobila ty..
ale moja odpoved je,ze nikdy som nebol neverny...a mozno ani nebudem..
aj keby sme mali vo vzťahu nejaké problémy, neriešila by som ich neverou!
a čo ma k tomu viedlo?...
bola to ľudská PÝCHA, sebectvo, nevraživoť, všetko základne vlastnosti Zla z temnoty:- - disappointed:
láska je najväčší dar od Boha, vážme si ju preto a opatrujme silne vo svojom srdci.....
s láskou prekonáme všetkí problémi, chorobi a uchováme v sebe hodnotí nám dane od Stvoriteľa
filip
on topic: nebol som neverny
k téme : ja nie ale pár žien ma už vymenilo za frajírov
Neurobila by som to uz nikdy..no to nikdy nevies, co sa stane. To som si myslela aj predtym, ze by som to nikdy neurobila, a stalo sa
sklamat niekoho milujem...:/
á k @mobscene69 mne si neverná! ty nevernica!
neviem kto tu ako si zabúda že sme vo "vzťahu"...?! ^_^
Nemusela som byť opitá, nebolo to čisto fyzické ani žiadna iná výhovorka, mňa ten človek svojou osobnosťou jednoducho zvalcoval, zatriasol mi pôdou pod nohami a ja som nevedela, kde je sever.
Oľutovala som to, samozrejme... a vždy, keď si na to spomeniem, mám hrozný pocit so seba samej. Milý o tom nevie a verím, že sa to ani nikdy nedozvie...
Íííí...
Nebol som neverný, nikdy. Nemám na to povahu.