Ak ta tam poslali, tak urcite pre nejaky dovod. Mozno by sa zislo opisat okolnosti. Zda sa mi, ze v Bratislave tieto vysledky davaju aj na tych velkych foliach.
Ak si po uraze, tak mozu najst zrazeninu.
V tvojom veku by som si asi tazko zatipoval, co by tam mohli najst. Cez tuto metodu mozno zistit nador, mrtvicu, a tisic dalsich veci.
Joj aky som boss, ked prave toto robim ja (ale nie na ludoch)
no povodne som prisiel za doktorkou s bolestami hlavy ... po čase prestaly ale mal som vysokú hladinu prolaktínu ... potom sa mi ešte zvíšíla .. tak am poslali tam ...
Pozeral som si tak zbezne na internete nieco o tom prolaktine. Moc sa v tomto nevyznam, kedze nie som lekar, takze moje slova netreba brat ako sväte.
Vyzera to tak, ze jednym z moznych pricin zvysenej hladiny prolaktinu je nezhubny nador v jednej casti mozgu. Zevraj muzi s vysokou hladinou prolaktinu sa stazuju u doktorov prave na bolesti hlavy, respektive problemy so zrakom a sexualnymi problemami (tie si pritom udajne neuvedomuju).
Prave MRI ma mat najvacsiu citlivost pri merani pacientov s touto diagnozou.
Ako mozno to vyznelo trosku odveci; tym padom by som radsej trpezlivo cakal na vysledky.
Inak ak by si nahodou isiel v Bratislave okolo Kramarov, tak sa mozno stretneme na MRI-cke
My tam mame otvor do magnetu velky maximalne tak na potkana. Ja momentalne nemam temu, ktora by sa priamo tykala merania na zvieratach. Kludne si tam mozem strcit nejake ovocie a zobrazit si ho zvnutra
Ale inak magneticka rezonancia nie je uplne najjednoduchsia metoda co sa tyka jej pochopenia .___.
Nikdy som ešte nebola na magnetickej rezonácii, ale bola som na počitačovej tomogragii.
Musíš čakať na výsledky. A som čakala na výsledky tak dva týždne. Neviem ako to je u MRI ako dlho sa čaká. Ale záleži aj na probléme na snímke niekedy aj diagnostika je veľmi zdlhavá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
len akosi keď tam anposledy bol niekto z mojej rodiny .. apoň ymslím, že to bolo toto tak mu našli rakovinu...
A možno aj nožík sa na teba prichytí.
Nožíky sa na mňa žiaľ nechytajú, ale na teba sa možno budú. Neviem, čo viac by si mohol čakať.
Ak si po uraze, tak mozu najst zrazeninu.
V tvojom veku by som si asi tazko zatipoval, co by tam mohli najst. Cez tuto metodu mozno zistit nador, mrtvicu, a tisic dalsich veci.
Joj aky som boss, ked prave toto robim ja (ale nie na ludoch)
Vyzera to tak, ze jednym z moznych pricin zvysenej hladiny prolaktinu je nezhubny nador v jednej casti mozgu. Zevraj muzi s vysokou hladinou prolaktinu sa stazuju u doktorov prave na bolesti hlavy, respektive problemy so zrakom a sexualnymi problemami (tie si pritom udajne neuvedomuju).
Prave MRI ma mat najvacsiu citlivost pri merani pacientov s touto diagnozou.
Ako mozno to vyznelo trosku odveci; tym padom by som radsej trpezlivo cakal na vysledky.
Inak ak by si nahodou isiel v Bratislave okolo Kramarov, tak sa mozno stretneme na MRI-cke
Ale inak magneticka rezonancia nie je uplne najjednoduchsia metoda co sa tyka jej pochopenia .___.
Musíš čakať na výsledky. A som čakala na výsledky tak dva týždne. Neviem ako to je u MRI ako dlho sa čaká. Ale záleži aj na probléme na snímke niekedy aj diagnostika je veľmi zdlhavá.
Ale neboj nebuje to hrozné.