prosíím poraďte mi niečo na boľavé hrdlo..tamtum a orofar mi vôbec nepomáhajú ... vypila som už hektolitre šalviového čaju ... a hrdlo na stráášne bolí ale len na jednej strane keď rozprávam alebo zívam bolí a keď prelknem sliny alebo niečo zjem tak poma
@3 Jox!
ja používam normálny sprej do hrdla,je to lahšie na aplikáciu, aj ked je síce nechutný, ale jediný mi skutočne zabral.
ak tabletky, tak dosť mi pomohol posledne septisan.
odporúčam homeogene.
prvý deň 2 tablety nechať rozpustiť v puse každú hodinu, keď choroba ustúpi mierne, tak dávku zmenšovať. (odstup minimálne polhodiny od vecí s mentolovou príchuťou, ako cukríky a pasta a pod.)
nikdy mi nič tak nezaberalo na zápal hrdla ako toto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ja používam normálny sprej do hrdla,je to lahšie na aplikáciu, aj ked je síce nechutný, ale jediný mi skutočne zabral.
ak tabletky, tak dosť mi pomohol posledne septisan.
prvý deň 2 tablety nechať rozpustiť v puse každú hodinu, keď choroba ustúpi mierne, tak dávku zmenšovať. (odstup minimálne polhodiny od vecí s mentolovou príchuťou, ako cukríky a pasta a pod.)
nikdy mi nič tak nezaberalo na zápal hrdla ako toto.