Viete prehnala som to s behanim a zacal ma boliet bok spojeny s chrbtom. Uz je to par dni a neprestava to, boli to snad pri vsetkom. Moze to byt svalovica alebo nieco vazne? A k lekarke s tym fakt netuzim ist.
Ja sa tiez snazim vsetko liecit sam po svojom, no keby ma to uz tyzden boli a nepolavuje tak rozhodne ficim k lekarke. Ked tak mozes skusit nejaku konsku/thaisku mast.
Na zakladnej v 8.ročníku som raz behal člnkový beh a sa mi akoby zasekol bedrový kĺb.. a ja som nechcel skončiť pozadu a aj tak som urobil krok a ono to tak fajne hnusne prasklo a potom ešte trenerka kričala "skús dobehnuť už nie veľa" ale som to nedal vôbec.. od vtedy som potom asi rok mal problem s tým vkuse že som nemohol behať pomaly ani nič... lenže ja som k doktorovi nešiel vôbec lebo som sa bal že to bude dačo vážne.
Čo tým svojim príbehom chcem povedať? Ak neprestáva bolieť radšej choď do doktorky lebo nevieš ako je to vážne a môže sa stať že samoliečbou to nevyliečiš tak skoro a mať rok bolesti určite nechceš..
@iben moze to byt pricvaknuty nerv, stava sa to pri velkej zatazi alebo pri dvihani tazkych veci. Ak neprejde, chod na pohotovost, tam ti daju lieky od bolesti na to a prejde to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Čo tým svojim príbehom chcem povedať? Ak neprestáva bolieť radšej choď do doktorky lebo nevieš ako je to vážne a môže sa stať že samoliečbou to nevyliečiš tak skoro a mať rok bolesti určite nechceš..