Ahojte neviete mi niekto poradiť niečo čo by mi pomohlo od bolesti hrdla? skúsila som kloktať slanú vodu bylinky a aj tabletky na hrdlo nič nepomohlo nepoznáte niaku dobrú radu?
@2 , @4 + domace paleno
mne aj koktat slanu vodu pomohlo, hlavne mandle ked som mal chytene, ale morska sol jedine, pripadne este chilli jest na kila, teda mna taketo komba popravia vzdy a vela spat ofkors
najlepšie, čo môžeš urobiť so začínajúcou chorobou je nechať ju prepuknúť, potom veľa piť a veľa ležať. telo asi neochorelo pre nič za nič, potrebuje oddych... to je len taký trend, že omg som chorá, musím sa napchať tabletkami, čo potlačia príznaky a ja sa budem cítiť fit, ale vlastne budem rozchádzať chorobu ešte ďalšie tri týždne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
celaskon
cukriky - ked cmulas, menej kasles a menej si drazdis hrdlo
a cibuľový čaj ,, alebo zázvorový.. a medu veľa
mne aj koktat slanu vodu pomohlo, hlavne mandle ked som mal chytene, ale morska sol jedine, pripadne este chilli jest na kila, teda mna taketo komba popravia vzdy a vela spat ofkors
skús.
v zdravotnej knihe to je