postrúhať zázvor a zmiešať s medom a citrónom, potom si dať viac krát za deň kávovú lyžičku na jazyk rozpustiť, ak je to ešte v začiatkoch, za 2-3 dni budeš zdravý ako rybička na nete nájdeš aj recept ak pohľadáš
čerstvý zázvor a cesnak pretlčený cez tlačič na cesnak , špetka čierneho korenia , do pohára a vyslopať.
Potom vitmaín C dvoj až troj násobne viac ako je oficiálna ODD , kedže to je fake.
na lyžicu kryštálový cukor, zaliať šťavou z citróna a naraz prehltnúť... ale zatial mi pri nie až takej hroznej bolesti vždy pomohlo studené pivo (nie nadarmo sa hovorí klin klinom )
@vlcica1989 nič v zlom ale rozum sa mi zastavuje nad pičovinou ako kryštálový cukor
Ako konkrétne mu pomôže vec ktorá môže sa takmer všetky zdrav. ťažkosti v dnešnej dobe ?
ten cukor nie je pre jeho zloženie ale štruktúru. Skús a uvidíš ako dokáže vyškriabať hrdlo. A o spojitosti cukru a chorôb sa mi fakt baviť nechce, nech každý robí a je čo chce. A hovorím lyžica nie naberačka používaná vo vývarovniach...
Ako niekto spominal ten spray - JOX co obsahuje jod je vynikajuci a silny len ked som ho zhanal tak niekde viazla vyroba co mi hovorili lekarnicky a bola vzacnost ho niekde zohnat.dalej chren s medom alebo zazvor alebo cibula s medom urcite napomozu...
@4lex Technická poznámočka...Keď ti dačo za noc vyhnalo angínu, tak to nebola angína.
A k téme. Ja sa celý deň napchávam cesnakom, citrónom, cibuľou, chrenom, medom, zázvorom, následne túto skvelú chuť idem prekloktať šalviou a/alebo slanou vodou a do večera som obvykle fit. Ťažko povedať čo z toho zaberá.
@Hamaid Radia ti tu aj slanú vodu. S ňou veľmi opatrne, nakoľko ťa hrdlo síce prejde ale posunie ti to inde. Ja mám skúsenosť. Hrdlo na druhý deň zázračne prešlo, ale hlasivky boli fuč.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Potom vitmaín C dvoj až troj násobne viac ako je oficiálna ODD , kedže to je fake.
Ako konkrétne mu pomôže vec ktorá môže sa takmer všetky zdrav. ťažkosti v dnešnej dobe ?
celé zle.
skús veľa teplého čaju a veľa (veľa) citrónu ( fajče nie to nezrýchli...)
A k téme. Ja sa celý deň napchávam cesnakom, citrónom, cibuľou, chrenom, medom, zázvorom, následne túto skvelú chuť idem prekloktať šalviou a/alebo slanou vodou a do večera som obvykle fit. Ťažko povedať čo z toho zaberá.