Pri tanci ( čo robím ja ) je bolesť kolien absolútne "normálna" - bolia niektorých omnoho viac ako mňa .. ale predsa len , nechcem sa zničiť tak skoro...
Ja len, že či sa nenájde nejaká rada , niečo osvedčené -alebo tak ale hej , no , šetrime sa
mast Diclobene... da sa kupit bez predpisu... jednoznacne najlepsia ... cely zivot mam problemy s kolenami a ked ju pouzijem tak mi velmi pomoze.... treba natret kolena a dat nohy do tepla... napr pod perinku
kĺbová výživa Freedom Plus - topka v ponuke výživových doplkov, určené i pre tých najviac zaťažujúcich pohybový aparát - vrcholových športovcov. Konkrétne je určená na: vŕzganie v kĺboch, ako výživa pre chrupavku, kĺby, kosti a pohybový aparát. Priaznivo pôsobí na kožné choroby (akné, citlivá pleť, psoriázy..), blahodárna na vlasy a nechty. Výborná pre citlivých ľudí a alergikov. Viem o nej len preto, že už som poskúšala snáď všetko možné a toto mi poradila zdravotná sestrička na ortopédií. Je vo forme gélu na pitie (najrýchlejšie zabiera), telového gélu (odporúča sa kombinácia - piť gél a potierať zvonku telovým gélom) alebo aj vo forme tabliet. Nedá sa však normálne kúpiť, len objednať, vyrábajú to Nemci. Takže som sa zaregistrovala a pravidelne si ju objednávam, nedám na ňu dopustiť. Kto chce, môžme sa dohodnúť a pri svojej objednávke vám to môžem tiež objednať, píšte však na môj mail: 07martinka@centrum.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Pri tanci ( čo robím ja ) je bolesť kolien absolútne "normálna" - bolia niektorých omnoho viac ako mňa .. ale predsa len , nechcem sa zničiť tak skoro...
Ja len, že či sa nenájde nejaká rada , niečo osvedčené -alebo tak ale hej , no , šetrime sa
2) bicyklovat... to nezatazuje tak kolena, ale posilnuje ich
Chrupavky sú vraj dobré na kĺby..