Ahojte aktivne beham tak rok, ale pred tyždnom som si zmenil moju drahu a beham viac do kopca. Zrovna ked som zmenil drahu tak ma zacali boliet paty zo spodku aj z bokov. Bolia ma aj pri chôdzi, ale menej. Stretli ste sa s tym už? Vedeli by ste mi poradit
Nesmies behat po betone, ale makkej vrstve ako trava napr., alebo vyskusaj pokracovat, mozno si nohy musia zvyknut na ten prechod, skus si dat vlozky nejake, ale zase trebars aj obuvou to moze byt, ze je opotrebovana, nevhodna...
@3 hravam florbal a myslim, ze maš pravdu. S trenermi behame teraz chvilu na betone a chvilu na tvrdej zemi (hline) . Ak to bude tym tak dakujem, ze si mi pomohol
mňa kedysi boleli veľmi päty po došliapnutí. Mal som málo vápnika + vyriešil som to ortopedickou vložkou špeciálne upravenú pre mäkkú výstielku tej päty. Takže najskôr niečo s obuvou, že ju máš nesprávnu na daný terén
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
držím palce