Viem že to nieje lekárska poradňa ale chcem sa spýtať či nemá niekto takú skúsenosť.Bolia ma ramená a lakte a niekedy mi trpnu ruky nohy neviete z čoho to môže byť? Mám 16
Hmm no neviem mne takto ruka brnievala a prerástlo to do takej veci, že mi minimálne raz denne na niekoľko dlhých minút akoby horeli žily v ruke a ramene a cítil som si každú jednu skurvenú z nich a nakoniec som zistil, že to bolo spôsobené pojebanou taškou, ktorú som trošku ťažšiu denne cez plece nosieval. Vymenil som ju za dobrý ruksak a bolo v pohode.
mňa lámu ruky & nohy.. trpnú a bolia... nie vždy, väčšinou keď je zmena počasia... a vraj to mám z málo vápnika v tele... doktorka vravela tak neviem či splieta alebo fakt
@inversi dlho dlho mam problem s bolestou zo zadu ramena. Ono to bude skorej sval alebo slacha. Bol som aj na magnetickej a nic tam ten kokot nevidel. Vsetko v poriadku asi si len vymyslam. A teraz posledneho pol roka ma boli na druhej ruke zase akoby upon bicepsu z ramena pri zatazi. To mam vraj len presilene ale kokot pol roka ma to boli a on sa usmieva. Asi by to chcelo ineho :/
@inversi bolest zozadu je lave rameno, biceps prave. Uz som aj cvicil s tym ze ak som poriadne zahrial to lave tak ma nebolelo a dalo sa to + som cvicieval cviky na tie svaly rotatorovej manzety ci jak to je. To sa dalo, teraz nezcvicim kvoli tomu rpavemu ramenu tj ten upon bicepsu. Mas premna riesenie? sem s nim !
No je toho celkom dosť. Najdôležitejšie je asi zmena stravovania. Nepoznám ťa, možno nepravidelnosť v strave, druh stravy. Je toho veľa.
Ak chceš skúsiť niečo tak ti dám návod.
Mesiac sa vrchnej časti nevenuj - čo sa cvičenia týka. Na ráno hneď ako vstaneš si daj 3 - 4 dcl čistej vody (môže byť aj kohútiková ale nechaj ju odstať cez noc nech je bez chlóru). Určite počas celej doby nie minerálky ani sladené vody. A najlepšie pol hodinu pred jedlom. A ešte zvláštnejšie znie pred spaním.
Nech to znie šarlatánsky ako chce. V prípade, že fajčíš to bude asi ťažšie ak nie pohoda. Mal by si skúsiť nepiť alkohol, nefajčiť a jesť približne každé 4 hodiny. Nie veľa ale často. Jesť pomaly. Celkovo upraviť stravu jesť ovocie, dostupnú zeleninu - koreňovú tiež. Mäso obmedziť. Problémom môže byť zažívanie, ktoré vyúsťuje do bolestí určitých časti tela.
Čo sa týka cvičenia, cvič. Pri cvičení sa z tela odplavujú toxíny. Nohy, brucho, myseľ len nie to kde zapájaš priamo ramená. Po mesiaci skús spraviť kliky.Bez záťaže. Pohyb musí byť plynulý ale POMALY - jeden klik nech ti trvá aj 7 sekúnd tak aby si precvičil všetky okolité šľachy, svaly, úpony.
Pokiaľ cvičiť ramená na nejakom kladkostroji tak sa na to vyser. Je síce pekné, že odizoluješ svaly ale trpí tým telo. Okolo hlavného svalu je milión ďalších pohyblivých, pomocných úponov a svalových vlákien, ktoré tým môžeš odizolovať a namáhaš rovnako aj pri bicepse určitú časť viac ako je telo stavané.
TO ti nemusím asi písať ale už keď tu píšem ten sloh tak ..
@inversi mineralky pijem len vynimocne, necvicim uz ale pol roka, cgy nefajcim vobec, chlast naposledy tri emsace dozadu [pivo neratam], ramena som nikdy necvicil kladkami len volne vahy, spanok 8 hodin spavam tak cely zivot v posledom obdobi je ta strava nepravidelnejsia ale nakoko mam problemi tieot uz ale dva roky tak nemyslimsi ze ot je tym ale dik za rady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@feklus s čím konkrétne máš problém?
Neviem možno to bude aj tým že rastu rm
Ak chceš skúsiť niečo tak ti dám návod.
Mesiac sa vrchnej časti nevenuj - čo sa cvičenia týka. Na ráno hneď ako vstaneš si daj 3 - 4 dcl čistej vody (môže byť aj kohútiková ale nechaj ju odstať cez noc nech je bez chlóru). Určite počas celej doby nie minerálky ani sladené vody. A najlepšie pol hodinu pred jedlom. A ešte zvláštnejšie znie pred spaním.
Nech to znie šarlatánsky ako chce. V prípade, že fajčíš to bude asi ťažšie ak nie pohoda. Mal by si skúsiť nepiť alkohol, nefajčiť a jesť približne každé 4 hodiny. Nie veľa ale často. Jesť pomaly. Celkovo upraviť stravu jesť ovocie, dostupnú zeleninu - koreňovú tiež. Mäso obmedziť. Problémom môže byť zažívanie, ktoré vyúsťuje do bolestí určitých časti tela.
Čo sa týka cvičenia, cvič. Pri cvičení sa z tela odplavujú toxíny. Nohy, brucho, myseľ len nie to kde zapájaš priamo ramená. Po mesiaci skús spraviť kliky.Bez záťaže. Pohyb musí byť plynulý ale POMALY - jeden klik nech ti trvá aj 7 sekúnd tak aby si precvičil všetky okolité šľachy, svaly, úpony.
Pokiaľ cvičiť ramená na nejakom kladkostroji tak sa na to vyser. Je síce pekné, že odizoluješ svaly ale trpí tým telo. Okolo hlavného svalu je milión ďalších pohyblivých, pomocných úponov a svalových vlákien, ktoré tým môžeš odizolovať a namáhaš rovnako aj pri bicepse určitú časť viac ako je telo stavané.
TO ti nemusím asi písať ale už keď tu píšem ten sloh tak ..
Dopraj si spánok aspoň 8 hodín.
Ende