Pred pár dňami ma začala bolieť sánka. Neskor som sa do nej ešte šikovne buchla a od vtedy to neskutočne boli. Od ucha k uchu, brada, začína ma bolieť už aj hlava. Ibalginy a podobné blbosti proti bolesti mi nepomáhajú. Neviete mi poradiť niečo???
... bojim.. lebo ked som mala niečo narazene .. tak to za 2-3 dni preslo.. a uz 5 den a nic .. a to ma bolelo aj predtym len tym narazenim som si to zhorsila
To je skôr problém s temporomandibulárnym kĺbom...nežuješ moc veľa žuvačiek,alebo nehryzieš viac tvrdších vecí?lebo aj to je možná príčina takejto bolesti ak áno tak by si to mala obmedziť...a ak to nie je tým tak skús určite studené obklady na dané miesto...nie veĺmi ľadové,ale tak aspoň studené
už ani neviem co to je poriadne sa najest.. ani si zivnut..ani sa smiat .. su chvilky kedy to neboli..ale potom to boli xnasobne... a skusila som tu najsilnejsiu tabletku co sme mali doma proti bolesti..na zapal..na narazeniny..tak pomohlo to tak na pol hodinky...
@8 a nemusíš to mať len narazené mohla to byť aj zhoda náhod že ti tedy začal nejaký zápal. Lieky proti bolesti fungujú iba niekoľko dní potom si telo zvykne a potrebuješ väčšiu dávku. Kedysi som mal podobný problém bol som na dovolenke nedalo sa mi ísť k zubárovi a nechcel som ísť na pohotovosť. 1 deň stačili 3 ibalginy 4 deň nestačilo 15
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
bude to bolieť, bolieť...viac bolieť...menej bolieť...viac bolieť...a prejde to
povedal mi: "neotvaraj usta"
casom to preslo, ale dnes rano som ju mala zase asi hodinu v krci (ach)
ale ne - skus ist k lekarovi, ked je to take zle