mna raz strašne bolel zub a som si to vyumyval a nič, a potom som si to vyplachol s prípravkom s alkoholom a bum... už nebolí @4 jednoznasčne @4 vapáľ tie bakterie
@avieabbey ak zub je podla vzoru dub.. bolest koho coho dubu-zubu ak by to bol stroj (co neni) vtedy by to bolo koho coho stroja-zuba ale mozno su to len moje myslienkove pochody
paralen alebo ibalgin..ak ťa ten zub bolí na poklep, tak máš zapálený nerv a mala by si vyhľadať zubára..to proste neprejde,.. ak je to len z toho, že si zle zahryzla, tak ľad, tabletka a zjedz dva strúčiky cesnaku..ak tam máš kaz, tak tiež ti tabletka pomôže len krátkodobo..
no práve som prekonal bolesť zubov a napriek tomu že zubárov neznášam..tak mi najviac pomohla vyvrtala vyčistila a oproti tej bolesti čo ma bolelo je u zubárky nič a než som šiel k zubárke tak paralen, studený obklad, vyplachovanie s soľovo-alpovou vodou..to je top u mňa..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ibáč...
tentum verde...