nezvykne ma bolievať hlava, asi by som si skúsila lahnúť a vyspať sa z toho + vypiť veľa levanduľového čaju, taká konská dávka a si k.o. či chceš alebo nie
Mňa keď bolí hlava tak spím to pomáha aspoň nachvíľu, ale keď spíš moc tak to má asi taký účinok ako keby si nespal vôbec. Najlepšie je ísť niekde na tiché miesto, ležať v prirodzenej polohe a pokúšať sa relaxovať. Zapnutá telka tomu vôbec nepomáha. Niesom zástanca myšlienky "je ti niečo? Daj si tabletku..." ale teda ak si dáš tabletku už pri začiatku tej bolesti, väčšinou zaberie lepšie ako keby si ju užil až keď sa už budeš zvíjať a plaziť od bolesti. Ďalšia super vec je horúca sprcha. Ale inak, keď ťa bolí skoro stále, môžeš mať deficit horčíka. Skús si kúpiť napr. minerálku s vysokým obsahom horčíka. Príčinou môže byť aj chbrtica, čo je teda tou príčinou dosť často. Hrbenie sa, alebo krivá chrbtica.. No môžes vyberať Ďalšie môžu byť napr. stres, zlá psychika (depresie).. Atď. Ak to ani počase neprejde určite by som zašla lekárovi.
ked ta skoro stale boli hlava tak asi nieco nebude v poriadku.. chod k doktorovi ved..
ale inac ked mi je velmi zle uz tak si dam ibalgin inac sa snazim takymto liekom vyhybat... a ty ked vravis ze ta hlava boli casto, tak ten ibalgin nedoporucujem.. cize ---> doktor
mavam bolesti hlavy ale su tak slabe a kratke ze nikdy s tym nestihnem dojst k doktorovi. cize proste bezne veci, co napadnu kazdemu, cerstvy vzduch, voda a blablabla aj tak to len pretrpim a odide ani neviem preco.
bud pijes malo vody alebo zazivas stresy a vobec si to nemusis uvedomovat ... a teraz si zatlieskam za 6 rok bez bolesti hlavy ..uz ani neviem co to je
@richard2012 v prvom rade si daj pár pohárov vody, min. 2 ak to neprejde, tak sa treba nadýchať čerstvého vzduchu - najlepšie keby si si spravil niaku rozcvičku, nielen hlboké dýchanie alebo sa prespať. Keby to je horšie, tak potom prírodná medicína - canabis4ever
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ak je to pre niečo iné, mal by si konzultovať s lekárom
ale inac ked mi je velmi zle uz tak si dam ibalgin inac sa snazim takymto liekom vyhybat... a ty ked vravis ze ta hlava boli casto, tak ten ibalgin nedoporucujem.. cize ---> doktor
» crazygift.sk/detail/73/pomoc...
dala som si ibalgin a pak panadol...a už je dobre :happy:
tablety nezerem