ahoj,dostala som takú možnosť ísť za dobrú cenu do štúdia na piercing ( Industrial ) » www.tumblr.com/tagged/industri... Má niekto skúsenosti,pozerala som nejaké videá a mám pocit že to dosť bolí.Mám už nejaké piercingi na uchu (3) ale v d
kamarátka to má tiež, vraj to dosť bolelo a aj dosť dlho sa to hojilo, dlho nemohla nosiť rozpustené vlasy a zapálené to vyzeralo dosť bolestivo, ale je to veľmi pekné a keby som nemala také veľké uši, tak by som si to dala tiež
mala som ale len jednu dierku prepichla som si to sama mala som to trištrvte roka,(približne),strašne mi to zavadzalo kvôli vlasom ktore sa do toho stale zachytavali,potom mi to trošku opuchlo ale ked to začinalo byť trošku fialove tak som si to dala dole ale už som rozmyšlala že si prepichnem znovu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a neviem, či to bolí, ale podľa mňa sa to nebude nič strašné
aj tak ti to dlho nevydrzi... kazdopadne co sa tyka zapalu, tak k tomu ti nikto neporadi. Ked sa o to nepostaras sama, tak sa ti to zapali.
radsej si daj nejaky malicky pekny piersing,nie taketo hovädo