Ahojte. Mala som od malička prepichnuté uši, no už mi to zarástlo, keďže som nenosila náušnice. Teraz by som si ich chcela dať prestreliť na tom istom mieste, kde už boli. Chcem sa spýtať, či to bolí alebo tečie krv?
Pochopitelne ano, asi ako odber krvi, ale skor menej.
Mam po 5 nausnic v kazdom lalociku a prepichnutych som mala mozno dvakrat tolko, a su take body na lalociku, kde proste nie je citit vobec nic.
A dobra rada, nedavaj si to robit spinavou nechutnou barbarskou nastrelovacou pistolou.
A ani u lekara.. Moja mamka je detska lekarka, cely zivot picha usi a aj tak to nevie a nechce si dat poradit
Ahoj. Pred vcera som si dala prestrelit druhu dierku do pravého ucha a mozem ti potvrdiť ze to absolutne neboli. Samotne prestrelenie trva ami sekundu a ani si to nevsimnes . Len asi 2 hodinky budes citit akoby sa ti všetka krv nahrnula prave do toho miesta ale ono to zmizne. Ale nesmieš si to davat okolo 6 tyzdnov dole a minimalne si to chytať.. ( aby ti nehnisalo) Nezabudni pravidelne dezinfikovat a otacat . Nie je to ani nejak moc drahe stalo to 5€ aj s nausnicou z chirurgickej ocele . Takze megaaaa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a krv obcas je, obcas nie je (ja som tak mala, za inych povedat neviem)
Mam po 5 nausnic v kazdom lalociku a prepichnutych som mala mozno dvakrat tolko, a su take body na lalociku, kde proste nie je citit vobec nic.
A dobra rada, nedavaj si to robit spinavou nechutnou barbarskou nastrelovacou pistolou.
A ani u lekara.. Moja mamka je detska lekarka, cely zivot picha usi a aj tak to nevie a nechce si dat poradit