môj brat akurát dnes letel do Škótska na brigádu a s peniazmi to vyriešil tak, že rodičia mu zaplatili všetko s tým, že keď sa vráti, tie peniaze im vráti, lebo to nebolo málo...
keď len na mesiac, tak neviem, asi sa ti to nie veľmi oplatí ... na dlhšie by bolo lepšie
to je málo, to sa Ti neoplatí....ja som mala ísť robiť opatrovateľku (ku slovákom) ku bábu, za cca 250 libier na mesiac, plus som mala mať aj stravu aj ubytko, aj cestu by mi preplatili, ale je to strašne málo....si vezmi že minimálna mzda v GB je 900 libier na mesiac....oplatí sa? nemyslím si
@carbonevo myslim ze vs titul ti v zahranici nejak extra nepomoze, nam z vychodu sa u nich ujdu akurat tak podradne roboty, co by oni nerobili, prip. daky mekac alebo kuchar casnik. Urcite sa da ostat aj na dlhsie, z pocutia aj rodiny poznam ze ostali, ale neviem ako to je s povoleniami a tak. A inak Anglie uz davno nie je nejaka vysnivana destinacia, co libra v poslednych rokoch oslabila ludia skor odtial utekaju ako prichadzaju, podobne aj Irsko co sa tam zacala kriza.
@carbonevo napr. ja o tyzden idem do danska na 3 mesiace, vyzadovana bola anglina na komunikativnej urovni, myslim ze v skandinavii si s anglinou vystacis na tych nizkych poziciach, sezonnych pracach, ale to hadam aj vsade, ludia chodia po skupinach kde len jeden vie jazyk, a preziju
Hej dva mesiace v Birminghame... a nechoď cez agentúru..do Anglicka určite nie...najlepšie je, keď sa zoberiete ako partia..vybavíte ubytko,robota napr:--www.gumtree.com ak ste dobrodružní tak ubytko:www.couchsurfing.com ..a booknete si lacné letenky,vytlačiť CV a jede se! Z Anglicka sa rýchlo vrátiš a lacno..taká Amerika to je už troška horšie ...a do Anglicka na prázdniny odporúčam čím skôr tým lepšie...tak nech sa podarí!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
keď len na mesiac, tak neviem, asi sa ti to nie veľmi oplatí ... na dlhšie by bolo lepšie