@1 snažím sa, pomáha to, no len krátkodobu, potom tí noví spoznajú tých starých a je koniec ! :/ @2milujem zmeny, no tohto sa nie a nie zbaviť, @3 me na tom asi podobne..
teraz som a nejak to neriesim, ja si nemam co povedat velmi s ludmi okolo mna.. aj ked priatelia mi chybaju, ale nie takyto, co riesia uplne ine veci ako ja
Pre kazdeho je outsider niekto iny pre bandu barbiniek su divny emaci a pre ghoticov su nepochopitelny rapperi...ide hlavne o to ako sa vidis TY a ludia na ktorych ti zalezi
Som ním, lebo nefajčím, nevyjadrujem sa vulgárne, nepočúvam Rytmusa, nemám rada rap, pop, hip-hop ja radšej niečo "poriadnejšie", nepijem nikdy alkohol, nesnažím sa pred všetkými vyzerať zaujímavá, zrušila som si Facebook, nefotím sa proste ma to nebaví ... ale nejako ma to veľmi netrápi, človek by sa nemal pretvarovať len preto, že chce byť obľúbený, ja som celkom aj rada, že nie som ako oni, ono je to v podstate tak, že o mne v triede nikto toho veľa nie je, tak a keď ma človek spozná tak sa o mne začne zaujímať, stalo sa mi to už nespočetne krát.
Tak outsiderka zatiaľ niesom,ale takisto si nerozumiem so všetkými.V mojej partii je to v pohode,aj v niektorých iných.Ale niekedy sa cítim mierne šikanovaná,ale to je asi tým,že moji spolužiaci ešte nedospeli,a nemajú vyvinutý mozog.
ja som niečo podobné zažívala v 5., 6., aj 7. ročníku a miestami to pretrváva doteraz... ale už mi to tak nevadí, mám aj priateľov, čo mi za to stoja, proste takých debilných ľudí neriešim a je mi to už jedno... :pflegma
ja som bola prvé mesiace teraz na strednej, ale ani neviem kedy a ako sa to proste otočilo a už nie som Asi sa to upravilo, keď som sa tak nejako skamarátila s najkomunikatívnejším chalanom u nás a potom to už išlo samo, alebo ja neviem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
v tejto dobe nie na zahodenie
a naša spoločnosť ti nestačí?! (to bol vtip, ale mne v určitých momentoch BIRDZ musí stačiť)
@9 neviem..
trochu to pramenilo s mojeho nizkeho sebavedomia a nespolocenskeho spravania ale nasla som si potom inu partiu
a ti ma vzali taku aka som poznamich uz dlho, hodne mi pomohli
a nejak som aj vdaka nim sa naucila vychadzat aj s ludmi s ktorými som to predtym nevedela
preco si outsiderom ty? alebo neviem, proste nieco viac o ´tvojej situacii, hm?
Nespomínam na to pekne, ale v konečnom dôsledku ma to urobilo silnejšou osobnosťou.
Hmmm... skús byť väčšmi optimistická a nauč sa nerobiť si veľa z toho, ako Ťa vnímajú iní... Hlavné je, aby si sa mala rada Ty sama.